R
Rygebin
Hayır flashlayamassınız bootloap verir.
Sim var , ama mobil veri açılmıyor evet..MertSalman' Alıntı:Romu kurdum ama tek sim benimki simi takıyorum bildirim paneli indimeden önce full çekiyo indirince sim kartı yok diyo mobil veri açamıyorum
MertSalman' Alıntı:Tek simde çözümü ne peki ?
Haliltae' Alıntı:Mobil veri sorunu giderilmeyecek mi
MertSalman' Alıntı:C:\Users\mert_\Desktop\gm>fastboot boot recovery.img
downloading 'boot.img'...
OKAY [ 1.000s]
booting...
FAILED (remote: bootimage: incomplete or not signed)
finished. total time: 1.016s
Bu hatayı verdi ne yapıcam şimdi
fastboot oem unlock-go
İşe yaramadı.seruven42' Alıntı:Mobil veride sorun yok kendim kurdum denedim. Ayarlardaki veri ayarı kapalı doğrudur. Yapmanız gerekeni anlatıyorum Yukardaki durum cubugundaki SIM ( vodafone,avea,telsim) yazan yere 2 saniye basılı tutun cıkan veri baglantısı bölümünden ayarları secip duzenleyebilirsiniz böylelikle veri baglantısını normal ve sorunsuz acabilirsiniz.
Rygebin' Alıntı:İşe yaramadı.seruven42' Alıntı:Mobil veride sorun yok kendim kurdum denedim. Ayarlardaki veri ayarı kapalı doğrudur. Yapmanız gerekeni anlatıyorum Yukardaki durum cubugundaki SIM ( vodafone,avea,telsim) yazan yere 2 saniye basılı tutun cıkan veri baglantısı bölümünden ayarları secip duzenleyebilirsiniz böylelikle veri baglantısını normal ve sorunsuz acabilirsiniz.
Bunun üzerinden geliştirme yapılamıyor ama güzel bir fikir , yok inanıyorum doğrudur da bende olmadı.seruven42' Alıntı:Bende gayet işe yarıyor emin olmassanız ekran görüntüsü atabilirim. veri baglantısı h+ olarak görüyor ve lte olarak hızlı ve sorunsuz calışıyor. bende oluyorsa herkesde olur bana özel degildir sanırım :u arada vodafone ve tek hatlı 4g telefon.
Bu arada rom stabil diger romlardan gayet iyi bence geliştirilcekse bu rom üzerinden gelişsin stockda olmak şartıyla bütün romlarda pil yüzdesinin hızlıca 95 düsdugu sorun bu romda yok normal düsüyor.
veri kullanım ayarındaki sag ustdeki üc noktaya tıklayıp ' Hücresel ağlar ' girip ' Êrişim nokdası adları' girip doğru internet mobili seçip tekrar veri bağlantısını acıp deneyebilirmisiniz.Rygebin' Alıntı:Bunun üzerinden geliştirme yapılamıyor ama güzel bir fikir , yok inanıyorum doğrudur da bende olmadı.seruven42' Alıntı:Bende gayet işe yarıyor emin olmassanız ekran görüntüsü atabilirim. veri baglantısı h+ olarak görüyor ve lte olarak hızlı ve sorunsuz calışıyor. bende oluyorsa herkesde olur bana özel degildir sanırım :u arada vodafone ve tek hatlı 4g telefon.
Bu arada rom stabil diger romlardan gayet iyi bence geliştirilcekse bu rom üzerinden gelişsin stockda olmak şartıyla bütün romlarda pil yüzdesinin hızlıca 95 düsdugu sorun bu romda yok normal düsüyor.
seruven42' Alıntı:veri kullanım ayarındaki sag ustdeki üc noktaya tıklayıp ' Hücresel ağlar ' girip ' Êrişim nokdası adları' girip doğru internet mobili seçip tekrar veri bağlantısını acıp deneyebilirmisiniz.Rygebin' Alıntı:Bunun üzerinden geliştirme yapılamıyor ama güzel bir fikir , yok inanıyorum doğrudur da bende olmadı.seruven42' Alıntı:Bende gayet işe yarıyor emin olmassanız ekran görüntüsü atabilirim. veri baglantısı h+ olarak görüyor ve lte olarak hızlı ve sorunsuz calışıyor. bende oluyorsa herkesde olur bana özel degildir sanırım :u arada vodafone ve tek hatlı 4g telefon.
Cemjimmy' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]1- Rom, GApps ve Fix dosyasını indirip SD kartınıza yada Telefona hafızasına atın.[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]2- "Wipe / Advaced Wipe" bölümüne girin.[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]3- *Dalvik Cache *System *Cache *Data seçip onaylayın.
[/font]hocam 3.şık data wipe yaparsak romun olduğu bölümde silinmezmi sd kart olmayanlar için ???
Uchiha Itachi' Alıntı:Ekranın sağında yeşil bi yer oluştu sürükleyince görev yöneticisi gibi bir şey çıkıyor nerden kap atabilirim?? Bakmadıgum yer kalmadı mobilim resim atamıyorum