Can1285karakartal
Aktif Üye
.
Son düzenleme:
kutluksad' Alıntı:Hocam cm 13 için bunu kuracam sorun olmaz değilmi ?
Ona hangisini kurmalıyım acaba bide kalıcı twrp var romu yükleyince stock recovery yüklenir değil miRygebin' Alıntı:kutluksad' Alıntı:Hocam cm 13 için bunu kuracam sorun olmaz değilmi ?
Olmaz hocam.
kutluksad' Alıntı:Ona hangisini kurmalıyım acaba bide kalıcı twrp var romu yükleyince stock recovery yüklenir değil miRygebin' Alıntı:kutluksad' Alıntı:Hocam cm 13 için bunu kuracam sorun olmaz değilmi ?
Olmaz hocam.
Hocam peki hangi stock romu yüklemeliyim cm 13'ün üzerineRygebin' Alıntı:kutluksad' Alıntı:Ona hangisini kurmalıyım acaba bide kalıcı twrp var romu yükleyince stock recovery yüklenir değil miRygebin' Alıntı:kutluksad' Alıntı:Hocam cm 13 için bunu kuracam sorun olmaz değilmi ?
Olmaz hocam.
yüklenir onu da aynı şekilde kalıcı yapıyorsunuz.
Hocam son yazdığım mesaj için özür diliyorum çok yanlış okumuşum yazdığınızı kusura bakmayın en kısa zamanda yükleyeceğim elinize sağlıkRygebin' Alıntı:kutluksad' Alıntı:Ona hangisini kurmalıyım acaba bide kalıcı twrp var romu yükleyince stock recovery yüklenir değil miRygebin' Alıntı:kutluksad' Alıntı:Hocam cm 13 için bunu kuracam sorun olmaz değilmi ?
Olmaz hocam.
yüklenir onu da aynı şekilde kalıcı yapıyorsunuz.
ZaxLoveR' Alıntı:Hangi Root Yöntemini Uygulayalim Bunu Yukledikten Sonra @"Rygebin"
erenntascii' Alıntı:@"Rygebin" hocam android tool vardı stock-custom rom atmak için ona ne oldu?
ugur_75' Alıntı:SELAM BEN CYONEGEN 12.1 ROMU YÜKLEDİM BEN BU ROMLA GERİ GM 4G 5.1.1 E YANİ BU ROMU YÜKLEYEBİLİRMİYİM TEŞEKÜRLER.
ugur_75' Alıntı:YÜKLEDİM EMEKLERİNİZE VE ELLERİNİZE SAGLIK TEŞEKÜRLER..
erkan_sanli' Alıntı:onu ilk başta denedim ama telefon kapanıp açıldı ve yine aynı ekran geldi. şu anda bi çözüm yokmu
[font='Open Sans', sans-serif]"oem unlock is not allowed" bu hatanın sebebini bulsam sanki çözülecek gibi geliyor bana [/font]