flexygen51
Kayıtlı Üye
wipe data derken dahili depolamayı mı kastediyodun ben sistem verisi sanıyodum veriyi yedekleyip deniyecem inş olur
flexygen51' Alıntı:wipe data derken dahili depolamayı mı kastediyodun ben sistem verisi sanıyodum veriyi yedekleyip deniyecem inş olur
flexygen51' Alıntı:valla kardeşim twrp türkçe olduğu için aklım ilk oraya gitti gelişmiş temizlikdeki dataya gitti ama şimdi anladım dediklerini yaptım oldu seni de mağdur ettim kusura bakma
evet açıldı data fixi kurmadan açıldı. romu kurdum ardından format data yaptım ardından factory reset yaptım rom açıldı gayet iyi gözüküyor.phesehemist0' Alıntı:flexygen51' Alıntı:valla kardeşim twrp türkçe olduğu için aklım ilk oraya gitti gelişmiş temizlikdeki dataya gitti ama şimdi anladım dediklerini yaptım oldu seni de mağdur ettim kusura bakma
asıl siz kusura bakmayın emin olmadan romu paylastım özür dilerim. Hem rom için hemde şarjınız için. rom açıldı mı?
Asderdd' Alıntı:Eline sağlık Kadir
flexygen51' Alıntı:Vpnn çalışmıyor meb derlediği romda da çalışmıyor nasıl iş anlamadım işimize yarayacak ya çalışmaz
emreerdem54367@' Alıntı:Elinesağlik
Linki yenileermisin
RedWarriorZ' Alıntı:Eline Sağlık Bro .!
kutlay1653' Alıntı:Elinize sağlık romu kaynak belirtmeden calmissiniz CyDevs imzaniz eksik
phesehemist0' Alıntı:emreerdem54367@' Alıntı:Elinesağlik
Linki yenileermisin
Linkten ne sıkıntı var.
emreerdem54367@' Alıntı:Abi e tab 5 teyim mebdeb şu haklar dan dolayı engellenmiştir diyor tablet rootlu birde bende rom yapıyorum sizin bazı romlarda apk sorunu var command dan düzelttim nasıl bu siteye verebilirim yada atabilirimphesehemist0' Alıntı:Linkten ne sıkıntı var.
mutlu773' Alıntı:İnstagram yuklenmiyor ve mobile legend de yuklenmiyor cozumu varmi?