senolkabak43
Kayıtlı Üye
Görüntülü arama var mı ?
Wincers' Alıntı:2 sim de 3g tek bende mi çalışmıyor?
serkan75' Alıntı:Wincers' Alıntı:2 sim de 3g tek bende mi çalışmıyor?
Herkesde aynı.
Wincers' Alıntı:serkan75' Alıntı:Wincers' Alıntı:2 sim de 3g tek bende mi çalışmıyor?
Herkesde aynı.
Yok mu bunun bi çaresi? İnternet paketi yaptık boşa gitmesin. Bu rom da en iyi performansı alıyorum
♦BADBOY♦' Alıntı:s.a arkadaşlar benim cihaz 4gb bu romu yüklediğimde bilgisayar telefonu görmüyor sadece şarj ediyor bi kaç defa romu yeniden yükledim gene aynı... mtp modu yok mu?
darkeyescan' Alıntı:Bu romdan tekrar jelly bean e nasıl geri dönebilirim, general mobile nin internet sitesindeki jelly bean e dönüş için gerekli romu indirip tekrar dönebilir miyim yoksa başka birşeyler daha var mi
YouTube da discovery jelly bean dönüş videosu var onu izle harfi harfine uygula 10 dk da dönersn.
mkatrag145' Alıntı:Yaw ben şimdi ilk defa miui kuracam ama o kadar çok şey var ki ne yapacagimi bilemiyorum lütfen ilk olarak neyi indirmeliyim ne yapmalıyım yardım edin
♦BADBOY♦' Alıntı:s.a arkadaşlar benim cihaz 4gb bu romu yüklediğimde bilgisayar telefonu görmüyor sadece şarj ediyor bi kaç defa romu yeniden yükledim gene aynı... mtp modu yok mu?
cumhur_123' Alıntı:♦BADBOY♦' Alıntı:s.a arkadaşlar benim cihaz 4gb bu romu yüklediğimde bilgisayar telefonu görmüyor sadece şarj ediyor bi kaç defa romu yeniden yükledim gene aynı... mtp modu yok mu?
Hocam miui nin ingilizce sitesinde sorun çözülmüş, http://en.miui.com/thread-15786-1-1.html
SaVaS88' Alıntı:sizde de oluyormu ?
bende telefon çeviriciye girince son aranan listesi rehber de kayıtlı olmasına rağmen numara şeklinde gösteriyor .
indexi yeniden oluştur deyince düzeliyor, ama bu sürekli oluyor ve her seferinde index güncelleme yapmak gerekiyor
bir de çevirici ilk açılışta baya bir bekliyor.
rehberim google hesabımda kayıtlı telefonda sim de hiç kayıt yok.
otomatik temizleme de felan varmı diye şüphelendim hiç bir yerde otomatik temizleme özelliği yok. son uygulamalarda da telefonu kilitledim bir şey değişmedi.
miui v6 ya geri mi dönsem diye düşünmüyor değilim. :what: