privatecyclone' Alıntı:Arkadaşlar acil yardım lütfen. 4gb lık model var bende ve daha önce hiç rom atılmamış fabrika çıkışı nasılsa öyle. Lütfen bi yardım edin bana 4 gb da sıkıntı çıkarır mı?
privatecyclone' Alıntı:Arkadaşlar acil yardım lütfen. 4gb lık model var bende ve daha önce hiç rom atılmamış fabrika çıkışı nasılsa öyle. Lütfen bi yardım edin bana 4 gb da sıkıntı çıkarır mı?
krapanta' Alıntı:privatecyclone' Alıntı:Arkadaşlar acil yardım lütfen. 4gb lık model var bende ve daha önce hiç rom atılmamış fabrika çıkışı nasılsa öyle. Lütfen bi yardım edin bana 4 gb da sıkıntı çıkarır mı?
Fabrika çıkışlı olduğu için yedeklemenizi öneririm stock rom sonuçta
privatecyclone' Alıntı:krapanta' Alıntı:privatecyclone' Alıntı:Arkadaşlar acil yardım lütfen. 4gb lık model var bende ve daha önce hiç rom atılmamış fabrika çıkışı nasılsa öyle. Lütfen bi yardım edin bana 4 gb da sıkıntı çıkarır mı?
Fabrika çıkışlı olduğu için yedeklemenizi öneririm stock rom sonuçta
Teşekkür ettim kardeşim. Şu an hepsiyle ilgileniyorum. Asıl sorum 4gb lık modellerde sıkıntı çıkar mıydı.
Kngking' Alıntı:Arkadaslar ikinci simde 3g yok mu
Kngking' Alıntı:Neden yo ki bi çaresi var mı
Kngking' Alıntı:Neden yo ki bi çaresi var mı
Kngking' Alıntı:Semih abi 3g için bir çare var mı
Abi sana zahmet olacak ama ben pek anlamiyorum bu işlerden paylasabilir misin acaba çaresini
Kngking' Alıntı:5.10.22 de var mı peki
Netten baktim da bulamadim ben