relatingo' Alıntı:
fearmusa' Alıntı:
relatingo' Alıntı:
hocam iyi günler. discovery e resmi sitedeki gionee e3 rom unu direk kursam bir sıkıntı yaşar mıyım hocam?
sorun olmaz sanırım ama orada paylaşılan eski bir sürüm, resmi olarak kendileri yapmamış, buradaki arkadaşlar gibi birisi yapmış ve koymuş, sonrada güncellememiş. sürümü yanlış hatırlamıyorsam daha v5 di.
versiyonu benim için pek onemli değil açıkçası. mıuı rom kullanmak istiyorum ve son bir kaç gündür araştırıyorum ama romlarda hep bir sorun var. illaki bir şeyi çalışmıyor. önceliğim sağlan sorunsuz bi rom olması
Hocam ben bu konudaki romu kurdum, normalde gayet güzel rom. Fakat şöyle bir sorunum oldu, ilk yüklerken miui logosunun altındaki bar dolarken çok ama çok uzun bekledi rahat 15 dk var, bende pili çıkartıp aynı işlemleri tekrar yaptım, bu sefer dolum ekrani değil miui logosunda gine bekledi, sonra dedim aha açılmayacak derken, gine bi 10 dk sonucunda geldi ve dedikleri şekilde kurdum. 2 gün kullandım. Dün blackmarkt uygulamasını kurdum ve nolduysa ondan sonra oldu, sürekli bir hata veriyor anlamadım, kapatıyorum hatayı 1 sn sonra tekrar veriyordu. Yeniden başlat dedim açılmadı, sonra gine girdim, recovery den normal format attım, açıldı pc den dedim başka rom atayım, pc tanımaz oldu 2 dk da telefonu. Yeniden açılan telefonda şarz %70 lerdeydi batarya %3 diyor şarza tak diyordu. Tam dolum süresi içinde 2,5 saat diyordu.
tekrar recovery den format atayım dedim yanlışlıkla sisteme format atınca kaldım romsuz, sd kart takılacak da bir başka cihazım yok. son olarak mp3 cihazına takıp ona ColorOS2.1 Final atarak onu kurdum, neredeyse bu işlem 2,5 saatimi aldı. MP3 playere dosyayı atmak uzun sürdü, uğraş falan derken uzadı.
Bunların hepsi, ilk başta bataryayı yükleme ekranındayken çıkarışımdan kaynaklıydı muhtemelen. Böyle saçma sapan bir şeyler oldu. ColorOS de gayet iyi, hem hızlı hem kullanışlı.