RE: [5.7.16][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe
ADMIN I M ASKING >> NO RESPONSE ??
OTA installataion aborted
why this happening and not sim2 3g ?? plzz add 3g plz plz
ADMIN I M ASKING >> NO RESPONSE ??
OTA installataion aborted

oktay61' Alıntı:Hocam o eski klavyenin apk si var mi acaba?
bulduren' Alıntı:hocam ifont ile yazı tipi değişmiyor ok a basınca tema mağazası açılıyor
imransiddique' Alıntı:How do i update from 5.7.9 to 5.7.16?
I have downloaded the OTA zip file.
SmiLeToLiFe' Alıntı:oktay61' Alıntı:Hocam o eski klavyenin apk si var mi acaba?
bu olması lazım http://forum.turkdevs.com/konu-art-xperia-klavye.html?highlight=xperia+klavye
bulduren' Alıntı:hocam ifont ile yazı tipi değişmiyor ok a basınca tema mağazası açılıyor
ifont ile indirip tema yöneticisinden seçmeyi dene.
imransiddique' Alıntı:How do i update from 5.7.9 to 5.7.16?
I have downloaded the OTA zip file.
install it without doing any wipe.
imransiddique' Alıntı:I get this error everytime i try to flash the update (ota_v4.4.2_lcsh92_wet_jb9_5.7.9_5.7.16).
HELP
![]()
imransiddique' Alıntı:I get this error everytime i try to flash the update (ota_v4.4.2_lcsh92_wet_jb9_5.7.9_5.7.16).
HELP
oktay61' Alıntı:Teşekkürler hocam son bi sorum olucak bu şarj animasyon sadece bende mi sorun lu?
mamilik' Alıntı:Son sürümü kullanıyorum 3g ye geçmiyor tek hat Vodafone kullanıyorum
micro sim de degil normal simde dostumTmp341' Alıntı:mamilik' Alıntı:Son sürümü kullanıyorum 3g ye geçmiyor tek hat Vodafone kullanıyorum
Hat micro simde mi? Yani 1. simde mi?
Hocam 3G yok tek hat kullanıyorum Vodafone micro da takılı değil bu sorun sadece bende mi varSmiLeToLiFe' Alıntı:Güncelleme gelecek arkadaşlar. Bir aksilik çıkmazsa akşama indirme linkini ekleyeceğim. Şu anda güncelleme ile uğraşıyorum
mamilik' Alıntı:Hocam 3G yok tek hat kullanıyorum Vodafone micro da takılı değil bu sorun sadece bende mi varSmiLeToLiFe' Alıntı:Güncelleme gelecek arkadaşlar. Bir aksilik çıkmazsa akşama indirme linkini ekleyeceğim. Şu anda güncelleme ile uğraşıyorum
SmiLeToLiFe' Alıntı:mamilik' Alıntı:Hocam 3G yok tek hat kullanıyorum Vodafone micro da takılı değil bu sorun sadece bende mi varSmiLeToLiFe' Alıntı:Güncelleme gelecek arkadaşlar. Bir aksilik çıkmazsa akşama indirme linkini ekleyeceğim. Şu anda güncelleme ile uğraşıyorum
micro dışındaki hat yuvasını kullananların hepsinde 3g bağlantısı yok.