anisur928' Alıntı:Dear sir, hope you two are well by the grace of Almighty Allah....
I am waiting for ota update.... When you will publish.....
Always be happy...... @Wes and smile to life
Usta nasıl yapılıyor o aynı durumdan bende muzdaribim .ArdaKozkı' Alıntı:asdzxc345' Alıntı:Romdaki tek sorun whatsapp dan bildirimler gec geliyor bazen hic gelmiuor
Whatsappı son uygulamalardan kilitleyin bildirimler gelir
İlk önce Whatsappi aç sonra çık sonra son uygulamaları aç Whatsappi aşağı kaydır kilitle bildirimler sorunsuz gelir.gnslfrk' Alıntı:Usta nasıl yapılıyor o aynı durumdan bende muzdaribim .ArdaKozkı' Alıntı:asdzxc345' Alıntı:Romdaki tek sorun whatsapp dan bildirimler gec geliyor bazen hic gelmiuor
ArdaKozkı' Alıntı:İlk önce Whatsappi aç sonra çık sonra son uygulamaları aç Whatsappi aşağı kaydır kilitle bildirimler sorunsuz gelir.gnslfrk' Alıntı:Usta nasıl yapılıyor o aynı durumdan bende muzdaribim .ArdaKozkı' Alıntı:asdzxc345' Alıntı:Romdaki tek sorun whatsapp dan bildirimler gec geliyor bazen hic gelmiuor
teacher75' Alıntı:Ben bu romu ilkkez kurucam. Kurulum cwm recoveryden standart sıralama ile doğrumudur? Birde ikinci simde 3g var mı acaba bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi.?
outtime44' Alıntı:Video açtıgımda oynatamıyor hatası alıyorum
başka uygulamalarda denedım vlc gibi onlardada aynı sorun var nedenı ne olabılır 2. kez kuruşum bu sistemi aynı hata 2 sindede var
?? HELP Mİ
kimimaro' Alıntı:Öncelikle bu ROMda emeği geçen herkese teşekkürler, az kalsın telefonu çöpe atıyordum. Sürekli sapıtan bir dokunmatik çok can sıkıcıydı.
90 sayfanın son 30unu okudum. 1 kere sorulmuş ve cevabını göremedim, ben tekrar sormuş olayım. Telefonu bilgisayara bağladığımda şarj olma dışında bir tepki alamıyorum, (orjinal romda çalışıyordu). Tüm xaomi driverlarını içeren UniversalAdbDriver kurdum, ama fayda etmedi. Ne tavsiye edersiniz?
Wes' Alıntı:kimimaro' Alıntı:Öncelikle bu ROMda emeği geçen herkese teşekkürler, az kalsın telefonu çöpe atıyordum. Sürekli sapıtan bir dokunmatik çok can sıkıcıydı.
90 sayfanın son 30unu okudum. 1 kere sorulmuş ve cevabını göremedim, ben tekrar sormuş olayım. Telefonu bilgisayara bağladığımda şarj olma dışında bir tepki alamıyorum, (orjinal romda çalışıyordu). Tüm xaomi driverlarını içeren UniversalAdbDriver kurdum, ama fayda etmedi. Ne tavsiye edersiniz?
MTP modunu açtın mı ?