alicagdas' Alıntı:hocam tema ve font için verdiğiniz fix i yüklediğimden beri tema uygulamaya çalıştığımda temalar uygulaması durduruldu hatası alıyorum
alicagdas' Alıntı:izinleri falan ayarlamak gerecek mi bunun için hocam ?
atakan58' Alıntı:Peki hocam şu dilden kaynaklı Kameradan galeriye geçiş sorunu?
Birde önceki sürümde galeride kasma mevcuttu.
Benim gördüğüm bu sorunlar için bir gelişme var mı?
alicagdas' Alıntı:hocam dediğinizi yaptım fakat sorun devam ediyo hala.
ayazoglu' Alıntı:Öncelikle ellerine sağlık SmiLeToLiFe. Kurulumda ve kullanımda herhangi bir hata ile karşılaşmadım. Hızı ve bildirim sorunu olmaması süper. Sadece genel bilgi almak için soruyorum. 5 sürümünde temalara girince ekran kilidi, font, simge seti gibi menüleri görebiliyorduk. Bunda sanırım öyle bir durum yok. Varsa da ben bulamadımEğer bir yolu varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim.
SmiLeToLiFe' Alıntı:o sıkıntı için font ve theme fix vermiştim. flashladınız mı![]()
Hafifabi' Alıntı:Hafıza sorunu mu var ?
ayazoglu' Alıntı:@SmiLeToLiFe, tema değiştirdikten sonra com.android.media.process hatası veriyor birkaç kez ve sonra reset atıyor. Bilgi amaçlı söylemek istedim. Şimdi tekrar yüklüyorum. Bakalım temaya ait bir değişiklik yapmayınca nasıl olacak?
Ekleme: "Recovery"nin etkisi olabilir mi acaba? Carliv 3.0 ile yüklüyorum ben.
alpr25' Alıntı:Fix i kurmasak romu kurduktan sonra gidgat plus font paketini kursak sorun olurmu?
Bir de romun hatalari var mi acaba?
ayazoglu' Alıntı:Rica etsem kullandığın wsm tools ve diğer gerekli dosyaları paylaşır mısın? Özelden ya da sakıncası yoksa burdan...