RE: [5.4.1][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe
sw33tking' Alıntı:
Siz daha kulaklık ayarları hatasını çozemiyorsunuz, birde sabah akşam ROM portladık diye reklam yapıyorsunuz. Kafanıza göre güncelleme versiyonlarını hatalı çıkarıp millete hava atıyorsunuz.
Hadeee Size kolay gelsin beyler....
Dünkü bebeler bize hava atar olmuş.
Arkadaşlar güncellemeleri hatalı falan verdiğim yok. Sırf romdaki türkçe dil özelliğini kaybetmeyelim diye yeni sürüm romu indirip jbart la ota güncellemesi oluşturuyorum. Çok bilmişlik taslayanda aynı şeyi yapıyor
Başta da söyledim. Size direk miui verdiği güncellemeyi de verebilirim. Ama romu ingilizce kullanmak zorunda kalırsınız. Benim de işime gelir. Çok uğraşmamış olurum. İki tane apk ya çeviri ekleyip font değiştirip hava atmıyoruz. Varsa romun hataları söylüyoruz. Bizde biliyoruz kulaklık ayarının daha önceki sürümlerde çalıştığını. Yapmıyoruz diye çözemiyoruz mu olduk
Ben övünmeyi sevmem. Hiçbir zaman da sevmedim. Ama şuna inanıyorum ki başta Mesut abi, ben ve arkadaşlarım Discovery cihazına baştan beri en iyi romları vermeye çalışıyoruz. Yüzlerce portumuz var. Ama kalkıp da kimseye çözemiyorsun, vay efendim benimki daha iyi demedik. Kaldı ki yardım ediyoruz. Bakın anlatım konularına mesut abi ile benim yaptığım anlatımları toplasanız android rehberi oluşturursunuz. Emin olun bunlarla uğraşacak vaktimiz yok. Şu veya bu daha iyi iddam yok. Olmadı. Olmayacak. Bu cihaza verdiğimiz emeği şu ana kadar hepiniz şahit oldunuz, oluyorsunuz. Çok bilmişlik taslayanın romunu kullanmak istiyorsanız paylaştığı yerden indirin kullanın. Benim için sorun yok
Bir ekleme daha yapayım:
Çok bilmişin takıldığı yerdeki geliştirici arkadaşlardan birisi bana bir ara özelden mesaj attı.