R
RomMaster
RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe
Hocam kpssde başarılar
Hocam kpssde başarılar
MedicUbuntu' Alıntı:Çok emek harcanmış bir rom fakat bizim telefon için fazla bir rom, biraz uygulma yükleyince telefon ısınıyor ve boşta ram kullanımı çok az kalıyor, :sadno:
Incredible™' Alıntı:Nedense herhangi bir tema indirdiğimde iniyor, bildirime tıklıyorum tema yüklenemedi yazıyor
Incredible™' Alıntı:Nedense herhangi bir tema indirdiğimde iniyor, bildirime tıklıyorum tema yüklenemedi yazıyor
TheRomMaster' Alıntı:Incredible™' Alıntı:Nedense herhangi bir tema indirdiğimde iniyor, bildirime tıklıyorum tema yüklenemedi yazıyor
İndirme bitmeden uygulamadan çıkmazsan indiriyor.
Incredible™' Alıntı:TheRomMaster' Alıntı:Incredible™' Alıntı:Nedense herhangi bir tema indirdiğimde iniyor, bildirime tıklıyorum tema yüklenemedi yazıyor
İndirme bitmeden uygulamadan çıkmazsan indiriyor.
uygulama yemedi yine aynı sorun
yusuppp' Alıntı:Arkadaşlar galeri uygulamsını değiştirme şansımız varmı sony galerisini eklesek ?
boranbayrak' Alıntı:Abi telefon 4 gb ne guncelleme yapabiliyorum nede play storeden birsey indirebiliyorum telefona gelen guncellemeleride kuramiyorum bu sorunu nasil cozerim acil yardim edermisiniz
boranbayrak' Alıntı:abicim telefonda yeterli alan yok diyor limiti sınırsız yaptım zaten