nomarian' Alıntı:Elinize sağlık dort gozle güncelleme bekliyoruz. bluetooth calismiyor mu bende mi sorun var ?
nomarian' Alıntı:Elinize sağlık dort gozle güncelleme bekliyoruz. bluetooth calismiyor mu bende mi sorun var ?
Şuanki son sürümün sıkıntısı o. O sürümde taşınmıyor ama diğer sürümlerde yapabilirsinmorkkoc' Alıntı:rom gerçekten çok iyi ama bi sorunum var titanium backupdan uygulamalarımı geri yükledim fakat sd kart a taşıyamıyorum çnkü oyle bi seçenek yok diğer romlarda sıkıntı çekmemiştim sorun nedir acaba bi yardımcı olursanız????
karabb364' Alıntı:İlk kurulumda '' mi message '' kapatın. 5.3.26versıyonunu kullanıyorum nasıl kapatırım?
Wtfzagor' Alıntı:Şuanki son sürümün sıkıntısı o. O sürümde taşınmıyor ama diğer sürümlerde yapabilirsinmorkkoc' Alıntı:rom gerçekten çok iyi ama bi sorunum var titanium backupdan uygulamalarımı geri yükledim fakat sd kart a taşıyamıyorum çnkü oyle bi seçenek yok diğer romlarda sıkıntı çekmemiştim sorun nedir acaba bi yardımcı olursanız????
Onlar hakkında bir bilgim yok kardeşim ama güncellemeyi bekleyebilirsin güncellemeyle o sorun giderildi galibamorkkoc' Alıntı:Wtfzagor' Alıntı:Şuanki son sürümün sıkıntısı o. O sürümde taşınmıyor ama diğer sürümlerde yapabilirsinmorkkoc' Alıntı:rom gerçekten çok iyi ama bi sorunum var titanium backupdan uygulamalarımı geri yükledim fakat sd kart a taşıyamıyorum çnkü oyle bi seçenek yok diğer romlarda sıkıntı çekmemiştim sorun nedir acaba bi yardımcı olursanız????
teşekkürler kardeşim diğerleri de bunu gibi iyi mi bundan bi önceki mesela ne eksiği var ?
Nıghtmres' Alıntı:Bi sorum olucak
Recovery ' e giris yaptim hic bise yapmadan ciktim
Reboot atinca animasyon geliyor reset atiyor tel romu yeniden kurmak zorunda kaliyorum
Snake™' Alıntı:Nıghtmres' Alıntı:Bi sorum olucak
Recovery ' e giris yaptim hic bise yapmadan ciktim
Reboot atinca animasyon geliyor reset atiyor tel romu yeniden kurmak zorunda kaliyorum
USB Hata Ayıklama Açıkmıydı. ?