İndirdiğiniz temanın onizleme ekranı içine girin(uygula yazan yer) sayfayı aşağı indirin orada sil var.batuzama' Alıntı:Temalardan indirdiğini temayı kaldıramıyorum Nasıl kaldırabilirim ?
Furkan_FS' Alıntı:Program yokDirek Miuinin oynatıcısı galiba.
UnmoveD' Alıntı:Video oynatilmiyor Baska program indirip izliyorum ekran hep cizgi halinde oluyor
abdussamet' Alıntı:Bilenler cevaplayabilir mi acaba ?
İnternete sadece 2G ile bağlanabiliyorum ayarlardan 3G yi seçiyorum sonra otomatikman kendisi 2G ye geçiyor İnternete hep E olarak bağlanıyorum H olarak bağlanmak mümkün değil mi miui romda?
Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Tamam abi kızma hemen. Ben tek hat kullanıyorum zaten o ikinci hat oluyor o zaman. Teşekkür ederimIncredible™' Alıntı:abdussamet' Alıntı:Bilenler cevaplayabilir mi acaba ?
İnternete sadece 2G ile bağlanabiliyorum ayarlardan 3G yi seçiyorum sonra otomatikman kendisi 2G ye geçiyor İnternete hep E olarak bağlanıyorum H olarak bağlanmak mümkün değil mi miui romda?
Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
2. simde 3g yok :rant: :explode:
Nıghtmres' Alıntı:Temaları açınca temalar görünmüyor çekle öde yazıyor yardım lutfenn :shy:
husmer_22' Alıntı:rom çok hızlı ve stabil ama clash of clans oyunu açmıyor siyah ekranda kalıyor. neden olabilir yeniden yükledim denedim ama açmıyor.
ibrahimklcklc21' Alıntı:romda tema indirip uyguladım telefonu tekrar başlatayım dedim boot ta kaldı ?
Wes' Alıntı:ibrahimklcklc21' Alıntı:romda tema indirip uyguladım telefonu tekrar başlatayım dedim boot ta kaldı ?
ilk defa sende duyuyorum böyle birşeyi.
ibrahimklcklc21' Alıntı:Wes' Alıntı:ibrahimklcklc21' Alıntı:romda tema indirip uyguladım telefonu tekrar başlatayım dedim boot ta kaldı ?
bende bişey anlamadım 15 dk boyunca boot ta kaldı
Wes' Alıntı:ibrahimklcklc21' Alıntı:Wes' Alıntı:ibrahimklcklc21' Alıntı:romda tema indirip uyguladım telefonu tekrar başlatayım dedim boot ta kaldı ?
araçlardan optimize etmiş miydin ? daha önce böyle bir sorunlar karşılaşmadım hocam, karşılaşanı da duymadım.
isterseniz tekrardan temiz bir kurulum yapın
TheRomMaster' Alıntı:Wes' Alıntı:ibrahimklcklc21' Alıntı:Wes' Alıntı:ibrahimklcklc21' Alıntı:romda tema indirip uyguladım telefonu tekrar başlatayım dedim boot ta kaldı ?
araçlardan optimize etmiş miydin ? daha önce böyle bir sorunlar karşılaşmadım hocam, karşılaşanı da duymadım.
Hocam sanırım arkadaş telefonu optimize etmiş ve usb hata ayıklama modunu açmayı unutmuş
Wes' Alıntı:TheRomMaster' Alıntı:Wes' Alıntı:ibrahimklcklc21' Alıntı:Wes' Alıntı:ilk defa sende duyuyorum böyle birşeyi.
Hocam sanırım arkadaş telefonu optimize etmiş ve usb hata ayıklama modunu açmayı unutmuş
ben de ondan sordum fakat optimize etmeyi bilen birisi ilk sayfayı okumuştur diye düşündüm.