SmiLeToLiFe' Alıntı:Prusias' Alıntı:Aynı sorun bende de var, yok mu bi çözümü
aykut..' Alıntı:Beyler mıuı teması indirdim yükledim kullanıyorum ama bir süre sonra tekrar defult temaya dönüyor kendiliğinden bende mi sıkıntı var?
wsmtools u aktif edip içindeki modülleri aktif ettiniz mi?
Berkcanyazili' Alıntı:Şimdi Ben Jelly Bean Stock Rom Kullanıyorum Bu Miui'nin Hangisini Kurucam Kafam Karıştı Birsürü Link Var Yardimcı olurmusunuz ?
Incredible™' Alıntı:Berkcanyazili' Alıntı:Şimdi Ben Jelly Bean Stock Rom Kullanıyorum Bu Miui'nin Hangisini Kurucam Kafam Karıştı Birsürü Link Var Yardimcı olurmusunuz ?
Merhaba, en üstten 5.9.1in altındaki yandex veya google drive linkinden dilediğinize girip indirebilirsiniz
IrResistibLe' Alıntı:Incredible™' Alıntı:Berkcanyazili' Alıntı:Şimdi Ben Jelly Bean Stock Rom Kullanıyorum Bu Miui'nin Hangisini Kurucam Kafam Karıştı Birsürü Link Var Yardimcı olurmusunuz ?
Merhaba, en üstten 5.9.1in altındaki yandex veya google drive linkinden dilediğinize girip indirebilirsiniz
5.8.27 kurup üzerine 5.9.1i sıfırlama yapmadan.flashlayın
berkehan6161' Alıntı:@"SmiLeToLiFe" seyfi abi sifirdan miui kuracam once nerden baslamam gerekiyor ?
IrResistibLe' Alıntı:berkehan6161' Alıntı:@"SmiLeToLiFe" seyfi abi sifirdan miui kuracam once nerden baslamam gerekiyor ?
Wipe data and cache
Format sistem
Wipe dalvik cache
İnstall zip
berkehan6161' Alıntı:IrResistibLe' Alıntı:berkehan6161' Alıntı:@"SmiLeToLiFe" seyfi abi sifirdan miui kuracam once nerden baslamam gerekiyor ?
Wipe data and cache
Format sistem
Wipe dalvik cache
İnstall zip
Iyi de once hangi surumu indirmem gerekiyor ? Ben 5.8.13 indirdim ingilizce ?
yasingiller' Alıntı:Hoparlör sesim cok kalitesiz.ful actigimda patlayacakmis gibi oluyor bir fix verme sansinjz varmi hocam ?
Boyka' Alıntı:Telefona 3 5 proğram yüklemişim playden uygulama inderecem yeterli alan yok diyor. yüklü uygulama taşıma da yok. buna nasıl çözüm bulabilir. Lütfen bu soruma bari cevap verirsen sevinirim.
Boyka' Alıntı:Zaten Repartition yapıp o şekil rom atmıştım bir daha mı Repartition yapmam gerekiyor.
Wes' Alıntı:yasingiller' Alıntı:Hoparlör sesim cok kalitesiz.ful actigimda patlayacakmis gibi oluyor bir fix verme sansinjz varmi hocam ?
ben google play edition romundan libcustom.nvram'ı alıp üstüne de viper kurarak sorunu çözmüştüm. sen de deneyebilirsin.
Denemeden önce mutlaka yedek al, bazen IMEI gidebiliyor