202ultimate548
Aktif Üye
RE: [6.0] General Mobile 4G Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu
Eline, emeğine sağlık.
Eline, emeğine sağlık.
hhh666' Alıntı:Eline, emeğine sağlık.
nefah' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]11-Kurulumda aksaklık yaşayanlar veya ''error device'' hatası almamak için bilgisayarımızdan denetim masası > aygıt yöneticisine giriyoruz telefonumuzun kablosunu takıp ilk güncellenen driverı görüyoruz. Genellikle ismi Android ve üstünde ünlem olur. Sürücüyü güncelle diyip, bilgisayarımda olanlardan seç diyoruz. Oradan ''ADB İnterface'' yazılımını şeçiyoruz. [/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Bunu Anlayamadım? yardımcı olurmusunuz?[/font]
Asderdd' Alıntı:Eline sağlık, ayrıca şunu belirteyim;
Adb ile uğraşmadan zip dosyasını cihaz belleğine kopyalayarak apply update from sd card şeçeneğinden rom kolayca yüklenebilir.
Rygebin' Alıntı:nefah' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]11-Kurulumda aksaklık yaşayanlar veya ''error device'' hatası almamak için bilgisayarımızdan denetim masası > aygıt yöneticisine giriyoruz telefonumuzun kablosunu takıp ilk güncellenen driverı görüyoruz. Genellikle ismi Android ve üstünde ünlem olur. Sürücüyü güncelle diyip, bilgisayarımda olanlardan seç diyoruz. Oradan ''ADB İnterface'' yazılımını şeçiyoruz. [/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Bunu Anlayamadım? yardımcı olurmusunuz?[/font]
Devam edin işlemlere sorun çıkarsa aygıt yöneticisinden sürücüsünü güncelleyin.
ahmetkkcl' Alıntı:Şimdi söylemi yapabiliriz indirdiumiz zip dosyasını dahili hafızaya atarak recoveryden flashlayabilirmiyiz
ahmetkkcl' Alıntı:Luz59r de apply update sdcard seçeneği yok arkadaslar
Nhmanas' Alıntı:Dual sim li birisi recovery den flashlamayı denedi mi?
nefah' Alıntı:ahmetkkcl' Alıntı:Luz59r de apply update sdcard seçeneği yok arkadaslar
Neyde var bu özellik ?
Rygebin' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:Dual sim li birisi recovery den flashlamayı denedi mi?
Yükleyemezssiniz bu ne inat , biraz daha bekleyin bulacağım dosyayı
Doğru görmüşüm demek ki..
nefah' Alıntı:ahmetkkcl' Alıntı:Luz59r de apply update sdcard seçeneği yok arkadaslar
Neyde var bu özellik ?
Güncelleeyince telefonu marsmallowa recoveryde güncelleniyor onda gördüm vardı.
Tuncay Yılmaz' Alıntı:
Rygebin' Alıntı:ahmetkkcl' Alıntı:Şimdi söylemi yapabiliriz indirdiumiz zip dosyasını dahili hafızaya atarak recoveryden flashlayabilirmiyiz
SD carda atacaksınız hocam dahili değil..