elestirmen28
Kayıtlı Üye
2 subat, 6 subat, 8 subat aralarinda ne fark var.
elestirmen28' Alıntı:2 subat, 6 subat, 8 subat aralarinda ne fark var.
Incredible™' Alıntı:elestirmen28' Alıntı:2 subat, 6 subat, 8 subat aralarinda ne fark var.
8 şubatı denedim sim okumuyodu, her sürümde bug giderilmeye çalışılıyor fakat bazen hatalarda olabiliyor tabi güzel sürüm çıkana kadar cm12.1 takılıyorum
elestirmen28' Alıntı:Incredible™' Alıntı:elestirmen28' Alıntı:2 subat, 6 subat, 8 subat aralarinda ne fark var.
8 şubatı denedim sim okumuyodu, her sürümde bug giderilmeye çalışılıyor fakat bazen hatalarda olabiliyor tabi güzel sürüm çıkana kadar cm12.1 takılıyorum
evet özelleştirmesi bol bir sürüm
Yeni sürüm çıktığında güncelleme var diyor ancak malesef durduruldu diye güncelleme hatası veriyor. Bunun bir çözümü yokmu. Yeni rom kurmadan güncelleyebilsek çok güzel olacak
Incredible™' Alıntı:elestirmen28' Alıntı:Incredible™' Alıntı:elestirmen28' Alıntı:2 subat, 6 subat, 8 subat aralarinda ne fark var.
Yeni sürüm çıktığında güncelleme var diyor ancak malesef durduruldu diye güncelleme hatası veriyor. Bunun bir çözümü yokmu. Yeni rom kurmadan güncelleyebilsek çok güzel olacak
Bir tek systemi wipe yapıp yeni romu + gappsi kurarsan güncelleme gibi olur
elestirmen28' Alıntı:Incredible™' Alıntı:elestirmen28' Alıntı:Incredible™' Alıntı:elestirmen28' Alıntı:2 subat, 6 subat, 8 subat aralarinda ne fark var.
Bir tek systemi wipe yapıp yeni romu + gappsi kurarsan güncelleme gibi olur
G2 sifirlanmaz mi yani. Cok program var. Sifirlansin istemiyorum