C
caneray
Hor1zon' Alıntı:caneray' Alıntı:Hor1zon' Alıntı:Does this ROM receive daily updates?
Not receiving update.
First and Last update?
Last update.
Hor1zon' Alıntı:caneray' Alıntı:Hor1zon' Alıntı:Does this ROM receive daily updates?
Not receiving update.
First and Last update?
edasds132' Alıntı:Hocam oyun performansında temasekden farkı olurmu ? @"Rygebin"
ceza98' Alıntı:@"Rygebin" Hocam demin asphalt 8 oynadım nitro ateşlemede dokunmatik işlemiyor kesin emin olmak için 5-6 yarış yaptım aynı
edasds132' Alıntı:Bi kere fabrika verilerine sıfırladım dokunmatik sorunu kalktı
Hahahahahcaneray' Alıntı:edasds132' Alıntı:Bi kere fabrika verilerine sıfırladım dokunmatik sorunu kalktı
İmana gelmiştir belki
nefah' Alıntı:Arkadaslar bu rom tamamen turkcemi veya tamamen turkce olan cm13 romu var mi?
caneray' Alıntı:nefah' Alıntı:Arkadaslar bu rom tamamen turkcemi veya tamamen turkce olan cm13 romu var mi?
Rom türkçedir.
Twrp Recovery i yüklemeye çalışıyorum softbrick oluyor neden?caneray' Alıntı:@"nefah" CM13 build by One team varken, başka rom mu aranır?
FarukUygun' Alıntı:Romu kurdum ama sürekli Maalesef Kurulum Sihirbazı durdu uyarısı alıyorum. Nasıl Çözebilirim?
mahir02' Alıntı:FarukUygun' Alıntı:Romu kurdum ama sürekli Maalesef Kurulum Sihirbazı durdu uyarısı alıyorum. Nasıl Çözebilirim?
Baştan kurulum wipe data /cache yap romu flashla bitince ardında gappsi flashla reboot et sorunun çözülür.