mahir02' Alıntı:@Rygebin 4pda üyeliğim yok ama denk gelirse açar yollarım sana giriş vs.
Rygebin' Alıntı:mahir02' Alıntı:@Rygebin 4pda üyeliğim yok ama denk gelirse açar yollarım sana giriş vs.
Valla iyi olur
tecnikadamoguz01' Alıntı:Rygebin' Alıntı:mahir02' Alıntı:@Rygebin 4pda üyeliğim yok ama denk gelirse açar yollarım sana giriş vs.
Valla iyi olur
Benim üyeliğim var Yanılız şöyle bir sıkıntı var eskiden hesabı girince direk giriş yapabılıyorduk şimdi rusça olarak 2 rakamın toplamasını yazman gerekiyor girıste
Rygebin' Alıntı:Haliltae' Alıntı:Aynı arayuzde mi olacak cm tabanli
Aosp tabanli olacak bir sonraki projemiz Os romtabanli olabilir flyme gibi.
ahmetgs16' Alıntı:Ya bu [font='Open Sans', sans-serif]MIUI nedir herkez tutturmuş illa MIUI rom bende merak ettim bakalım görcez tabi gelirse [/font]
mutlu773' Alıntı:Ya su etab 5 de bi cm rom olsa lutfen
Wes' Alıntı:Rom dışında her şeyi ROM konusu altında konuşuyorsunuz. Yok MIUI yok 4pda falan. 2. defa uyarıyorum malesef. Bi dahaki sefere ceza alırsınız haberiniz olsun.
devuser' Alıntı:Wes' Alıntı:Rom dışında her şeyi ROM konusu altında konuşuyorsunuz. Yok MIUI yok 4pda falan. 2. defa uyarıyorum malesef. Bi dahaki sefere ceza alırsınız haberiniz olsun.
Wes hocam konudaki SUPERSU linki kırık.Rootlamak için hangi sürümü indirmemiz lazım ?
Wes' Alıntı:stock rom için verdiğim fix rootlar büyük ihtimalle. denemeden önce yedek alın, sorun olursa dönersiniz.
devuser' Alıntı:Wes' Alıntı:stock rom için verdiğim fix rootlar büyük ihtimalle. denemeden önce yedek alın, sorun olursa dönersiniz.
Yok hocam olmadı CM ekranını tekrarlıyor sürekli.
Wes' Alıntı:Bu romu yükleyeceğine CM13 son sürüm yükle daha iyi, daha stabil.
devuser' Alıntı:Wes' Alıntı:Bu romu yükleyeceğine CM13 son sürüm yükle daha iyi, daha stabil.
Hangisi o hocam acaba ? Bu romun bildirim özelliği hoşuma gidiyor aslında.Bildirim geldiğinde ekran kapalıyken, siyah ekranda geliyor bildirimler.
Wes' Alıntı:https://download.cyanogenmod.org/?device=crackling burdan romu indirip TWRP 3.0.0-0 ile kurabilirsin. Romdan sonra gapps paketini de kurmayı unutma.
devuser' Alıntı:Wes' Alıntı:https://download.cyanogenmod.org/?device=crackling burdan romu indirip TWRP 3.0.0-0 ile kurabilirsin. Romdan sonra gapps paketini de kurmayı unutma.
Sizin verdiğiniz supersu bunda çalışıyor mu peki ?
Wes' Alıntı:bunda supersuya gerek yok. geliştirici seçeneklerinden açabilirsin rootu