NefesAlZombi
Kayıtlı Üye
Rezerved
blackoleyadrrraaa12S' Alıntı:artık rom yüklemede daha bi rahatım :rool: spoiler vermek istemiyorum ama (Rygebin) sağol krdsm
Rygebin' Alıntı:blackoleyadrrraaa12S' Alıntı:artık rom yüklemede daha bi rahatım :rool: spoiler vermek istemiyorum ama (Rygebin) sağol krdsm
Rica ederim.
blackoleyadrrraaa12S' Alıntı:artık rom yüklemede daha bi rahatım :rool: spoiler vermek istemiyorum ama (Rygebin) sağol krdsm
(Rygebin) SAYeSİNDE kardeşimWes' Alıntı:blackoleyadrrraaa12S' Alıntı:artık rom yüklemede daha bi rahatım :rool: spoiler vermek istemiyorum ama (Rygebin) sağol krdsm
nerden geliyor bu rahatlık
blackoleyadrrraaa12S' Alıntı:(Rygebin) SAYeSİNDE kardeşimWes' Alıntı:blackoleyadrrraaa12S' Alıntı:artık rom yüklemede daha bi rahatım :rool: spoiler vermek istemiyorum ama (Rygebin) sağol krdsm
yok ben biraz eğitim aldımWes' Alıntı:blackoleyadrrraaa12S' Alıntı:(Rygebin) SAYeSİNDE kardeşimWes' Alıntı:blackoleyadrrraaa12S' Alıntı:artık rom yüklemede daha bi rahatım :rool: spoiler vermek istemiyorum ama (Rygebin) sağol krdsm
Stock rom geldi heralde
Sorun yok. Her şey düzgün çalışıyor.TurkishKnight' Alıntı:Cm12.1 de olduğu gibi sim kart yok hatası verebiliyor mu? Mobil veri açılmıyor du Cm12.1 de. Aynısı bundada varmı kullananlar yorum yapabilir mi?
emresaygin' Alıntı:isaermagan' Alıntı:install failed
Finding uptade package...
Opening uptade package...
Verifying uptade package...
E:failed to verify whole-file signature
E:signature verification failed
İnstallation aborted.
Wileyfoxun kendi recoverysinden flaslıyorum wipeları yaptığım halde bu hatayı veriyor ne yapmalıyım :what:
Twrp'den rom'u kurarken zip signature işaretli ise tiki kaldır işaretli değil ise işaretle birde öyle dene.
o hata için updater-script de 2-3 satır siliyordun ama rom yapımcılarının önce sana yardımcı olmaları gerek. Sıkıntı sende mi romda mı ?isaermagan' Alıntı:emresaygin' Alıntı:isaermagan' Alıntı:install failed
Finding uptade package...
Opening uptade package...
Verifying uptade package...
E:failed to verify whole-file signature
E:signature verification failed
İnstallation aborted.
Wileyfoxun kendi recoverysinden flaslıyorum wipeları yaptığım halde bu hatayı veriyor ne yapmalıyım :what:
Twrp'den rom'u kurarken zip signature işaretli ise tiki kaldır işaretli değil ise işaretle birde öyle dene.
İki türlüde denedim şimdide E:Error executing uptader binary in zip hatası veriyor :dry:
lolariya' Alıntı:Yardım edin TWRP ile bütün verileri sildim SD haricinde sonra recovery i flashladim sonra install dan romu flashladim ama %25 te hata verdi sonra cyanogen recoverysinden reset full dedim ve telefon kendini yeniden başlatıp duruyor recovery e giremiyorum bootlader moduna girmiyor yardim edin