[6.0.1] Omni Rom for E-TAB 5

Ya bu romu yüklerken ne yapmam gerekiyor en baştan anlatsanız birileri wipe system gerekiyor mu falan demişler kafam karisti anlatır misiniz

beratony' Alıntı:
Ya bu romu  yüklerken ne yapmam gerekiyor en baştan anlatsanız birileri wipe system gerekiyor mu falan demişler kafam karisti anlatır misiniz

Wipe/data-dalvick-cache-system
Bunları yapman gerekiyo daha sonra install rom-gapps bu kadar.

bide son bir sorum olacak son uygulamalar tuşuna nasıl özellik vereceğiz. o çalışmıyor da anca sanal tuş açınca çalışıyor.

Kaymazali' Alıntı:
bide son bir sorum olacak son uygulamalar tuşuna nasıl özellik vereceğiz. o çalışmıyor da anca sanal tuş açınca çalışıyor.

System/usr/keylayout/Generic.kl adlı dosyada olur o kodlar.Son uygulamalar tuşunun başında kare vardır büyük ihtimalle o yüzden calismiyordur.Kareyi dilerseniz çalışır.

@fatihkerim bende değil.O da atacak gibi durmuyo.Belkide troll.

GürkanDemirez' Alıntı:
İyi Günler Oğlumda Da Bu Tabletden Var Acaba Hangi Romu tavsiye Edersiniz. KK Mi LP Mi MM Mi?

http://forum.turkdevs.com/showthread.php?tid=9323

Bu romu deneyin isterseniz herkes bu romu çok sevdi yorumlara bakabilirsiniz.

Cvp: RE: [6.0.1] Omni Rom for E-TAB 5

Kadirdroid' Alıntı:
Kaymazali' Alıntı:

System/usr/keylayout/Generic.kl adlı dosyada olur o kodlar.Son uygulamalar tuşunun başında kare vardır büyük ihtimalle o yüzden calismiyordur.Kareyi dilerseniz çalışır.

Aynı sorun bendede var dediğin dosyaya girdim ancak bütün herşey ingilizce yazıyor ben anlamadım istersen sana dosyayı gönderiyim