holigann5454
Kayıtlı Üye
RE: [6.0.1] General Mobile 4G Tek/Dual Sim (MMB29K) Stock Rom
Garantiden çıkmaz dimi hocam
Garantiden çıkmaz dimi hocam
Çıkmaz.holigann5454' Alıntı:Garantiden çıkmaz dimi hocam
bnymn61' Alıntı:wipe data yapınca ne kadar sürede formatting data da silme işlemi yapıyor ? Bitmek bilmedide
Rygebin' Alıntı:bnymn61' Alıntı:wipe data yapınca ne kadar sürede formatting data da silme işlemi yapıyor ? Bitmek bilmedide
Veri fazlaysa yarım saat.
Rygebin' Alıntı:Arkadaşlar Rom brick edebilir bunun için tekrar düzeltmeler yapıcam ama saçma sapan yorumlar görüyorum, lütfen biraz daha terbiyeli olalım.
bnymn61' Alıntı:Bu hata ne gibi bir hata olabilir ? Bir sorun olunca geri dönüş yapayım size ?
Rygebin' Alıntı:bnymn61' Alıntı:Bu hata ne gibi bir hata olabilir ? Bir sorun olunca geri dönüş yapayım size ?
Cihaz açılmıyor ama bir kere olmamış sizde bir daha ki kurulumda olacağını zanmetmem. Romdan roma geçerken mutlaka format atıp geçin.
Rygebin' Alıntı:Arkadaşlar Rom brick edebilir bunun için tekrar düzeltmeler yapıcam ama saçma sapan yorumlar görüyorum, lütfen biraz daha terbiyeli olalım.
Rygebin' Alıntı:Sorunun ne olduğunu ben anladım ama düzeltmek için biraz geç oldu neyse
Rygebin' Alıntı:Yok yav ne düzenlemesi , yarın anca yüklerim. O zaman Fixed yazar konu başında.
mahir02' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Yok yav ne düzenlemesi , yarın anca yüklerim. O zaman Fixed yazar konu başında.
Tmm düzenlersen beni etiketle unutmazsın inşallah
Rygebin' Alıntı:mahir02' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Yok yav ne düzenlemesi , yarın anca yüklerim. O zaman Fixed yazar konu başında.
Tmm düzenlersen beni etiketle unutmazsın inşallah
Görürsün zaten ama etiketlerim