RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom
.bende uyglmalar gitmedi ?
.bende uyglmalar gitmedi ?
UtkuAblakTR' Alıntı:Hocam Gerçekten Telefon Telefon Olmuş Ya Gerçekten FİFA 16 Kasmıyor + Rootsuz Düşünün Artık
eskiyapar' Alıntı:Kurulumun 15. maddesi pek anlaşılır değil.Biraz daha bilgi verirmisiniz?
erenntascii' Alıntı:Kullanabilir Depolamayı SS atarmısınız?
Wipe data yok hocam , yöntemi iyice okuyun bootloadera geçin sadece , .bat dosyasını çalıştırın.eskiyapar' Alıntı:Muhterem Rygebin.Önce wipe data,sonra bootloader yapacaz recoveryden.S 3 olsa her şey kolayda bunda biraz çekingenim gibi.
solo1990' Alıntı:waiting for device Yazısı alanlar bunu yüklesin %100 oluyor
Rygebin' Alıntı:solo1990' Alıntı:waiting for device Yazısı alanlar bunu yüklesin %100 oluyor
Zaten konudakiyle aynı. Hatta kurulumu daha zor bile diyebilirim..
Limki değiştirdim. Karıştırmasınlar şimdi.
ben soylıyım sorun devam edıyor fıfa 15 ve dead trıger 2 çalıştıramadımceza98' Alıntı:Rygebin' Alıntı:solo1990' Alıntı:waiting for device Yazısı alanlar bunu yüklesin %100 oluyor
Zaten konudakiyle aynı. Hatta kurulumu daha zor bile diyebilirim..
Limki değiştirdim. Karıştırmasınlar şimdi.
Hocam oyunlarla ilgili olan durma ve kasma sorunlarí gitti mi ? Deneyimlediyseniz söylerseniz sevinirim
Rygebin' Alıntı:Hala bazı sorunlar devam ediyor. Uygulama bazlı sorunlar düzelmedi optimizasyon sorunları düzeldi.
ceza98' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Hala bazı sorunlar devam ediyor. Uygulama bazlı sorunlar düzelmedi optimizasyon sorunları düzeldi.
Asphalt 8 calisiyormu ve pili bikaç gun kullandiktan sonra nasil gittigini yazarsaniz iyi olur doze olayi heralde duzelmistir
Rygebin' Alıntı:ceza98' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Hala bazı sorunlar devam ediyor. Uygulama bazlı sorunlar düzelmedi optimizasyon sorunları düzeldi.
Asphalt 8 calisiyormu ve pili bikaç gun kullandiktan sonra nasil gittigini yazarsaniz iyi olur doze olayi heralde duzelmistir
Doze olayı düzeldiğini hisstetim 1 saat %7 de uykuda kaldı çünkü , asphaltta sıkıntı yoktur.
ozgurktekin' Alıntı:Bende MacBook var nasıl kurulum yapacağım?
eskiyapar' Alıntı:Olmadı.Halen 6.0 hepsini uyguladım maalesef.