RAR PAROLAS NEyardımcı olurmusunuz hata veriyor
- merhabalar i9190 cihazım için işlemleri yapıyorum fakat dosyalar içinden prog_emmc_firehose_8916.mbn çıkmadı başka bir yerden buldum fakat o zaman da sahara fail hatası vermekte . acaba işlemleri doğru yapamıyor muyum bir yardımcı olabilir misiniz ?
normal telefon kablosu ile deniyorum portu görmüyor nasıl halledebilirim telefoncu 150tl istiyor
Hata nedirHello.
Its possible to find QFIL ROM for GM5 Plus?
Turkdevs forum its the best but I cant find...:-(
Regards.
switch to edl fail failed to switch to emergency download modeHata nedir
switch to edl fail failed to switch to emergency download mode
bu hatayı verıyo yukleme yapmıyo hersey tamamswitch to edl fail failed to switch to emergency download mode
switch to edl fail failed to switch to emergency download mode.bu hatayı verıyo cozumu nedırswitch to edl fail failed to switch to emergency download mode
[doublepost=1509792838,1509792751][/doublepost]
bu hatayı verıyo yukleme yapmıyo hersey tamam
bana yardımcı olabılırmısınTurkdevs. Turkiye de Tek Android konusunda. Çalişmalarinizda başarilar diliyorum.
Maddi manevi bende destek olmak istiyorum bu foruma. Hergun facebok ve whatsapa girer gibi bu foruma giriyorum.
yukleme yapıldı dıyor tel acılmıyoswitch to edl fail failed to switch to emergency download mode
[doublepost=1509792838,1509792751][/doublepost]
bu hatayı verıyo yukleme yapmıyo hersey tamam
[doublepost=1509798289][/doublepost]
switch to edl fail failed to switch to emergency download mode.bu hatayı verıyo cozumu nedır
[doublepost=1509801376][/doublepost]
bana yardımcı olabılırmısın