[6.0.1][V1.3]Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM By_KadirAyyıldız

Abi her şey silindi google falan uygulamaların hepsi ama dosyalar duruyo

etap 5 için yükledim bütün uygulamalarda "...durdu" hatası veriyor çözüm için bir yöntem var mı?
Teşekkürler.

Açık uygulamalar düğmesi de çalışmıyor. Playstore içinde yüklü değil GAPPS ile geliyor herhalde yükledim sonradan ama hep hata veriyor. Giremiyorum???

ilk açıldıgı gibi tuş kilindini açıp menuye ekran gelmiyor her uygulama hatası veriyor. dogru diyorsun hata yok çünkü her tarafı hata :D

"Boot fix" kurdum, sanırsam kurmamam gerekiyordu.Tablet açılmıyor. Robot yüz var bir tane mavi. Onda kalıyor sürekli. Bunu nasıl geri alabilirim? TWRP'den herşeyi temizledim yinede gitmedi. Nasıl kurtulacağım bu illetten.

Merhabalar daha önce kurduğumda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım ama bu sefer depolamayı sıfırladığım için oldu sanırım. Tabletim cynogen imgeli yükleme ekranında takılıyor ve aradan 2-3 saat geçmesine rağmen açılmıyor. Başka romlar ile de denedim. Çözümü ne olabilir acaba ?

Merhabalar daha önce kurduğumda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım ama bu sefer depolamayı sıfırladığım için oldu sanırım. Tabletim cynogen imgeli yükleme ekranında takılıyor ve aradan 2-3 saat geçmesine rağmen açılmıyor. Başka romlar ile de denedim. Çözümü ne olabilir acaba ?
Orjinal yazılımı tekrardan kur. Fatih sitesinde var. Oradan öğrenci yada öğretmen stabil ROM'lar var. Uygulama talimatı da var. Bakarak uygula, normale döndür ondan sonra ROM atmayı dene. Ben de yaşadım. Hiç tepki vermiyordu tablet. Öldü dedim. Ama bu şekilde hayata döndürdüm.

Reis dosya yöneticisi olarak sadece yüklü olan dosya yöneticisinde dosyalar gözüküyo play Store'dan indirdiğim dosya yöneticilerinde dosylar gözükmüyor cevap verirsen sevinirim.

Merhaba Arkadaşlar Cm13 Stabil ROM ile karşınızdayım.

Rom Hakkında:
- Android 6.0.1 Marshmallow sürümü.
- Tam Stabil bir romdur.

Özellikler:
- Kamera Tam Stabildir.Video da öyle.
- Menü Tuşu(SON UYGULAMALAR).
- Ayarlar/Tuşlar/Menü Tuşu diye bir yazı altında/ Kısa bazlı fonksiyone Tıklayın ve son uygulamaları seçin.Bu kadar.

Hatalar:
- VPN

Ekran Görüntüleri:

v41bn6.png

J2oaAo.png

MJn0JN.png

Linkleri indir:
- İndir:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

-
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

- Önyükleme Düzeltmesi
#

Arkadaşlar
youtube kanalına abone olun müteşekkir olun...

Başla:

-TWRP 3.0 Ve Üzeri Olması Gerekir.

-TWRP' Ye Girin Temizlik/Gelişmiş Temizlik Bölümünden

Sistem-Dalvik-Önbellek-Veri` Yi Seçip Alttaki Çubuğu Kaydırın.

-Yukarıdaki İşlemi Yaptıktan Sonra Geri Dönüp TWRP` Den

Bağla(Dağı)`Ya Girin Ve Sonra sistemi` Yanındaki Tiki Kaldırın'dadır.

-Geri Dönüp Yükle(Install)` Den Verdiğim ROM` Un zip Dosyasını Seçip Flashlayın.
-ROM`u Yükledikten Sonra Aynı Şekilde Yükle(Install) Diyerek GAPPS Ve Ses Patch(Muhakkak Kurun Harika Bir Şey) Paketinide Flashlayabilirsiniz.

Hata bulursanız. Yoruma yazın.
Bi siteye atıyor, lütfen bekleyin veya süreyi bekleme vs fake bi site açıyor. güncelleme yapabilir misiniz ya da önerdiğiniz başka bir sürüm var mı?