[6.0]General Mobile 4G Dual Marshmallow (MRA58Y) Stock Rom

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rygebin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam 6.0.1 sürüme geçebildim. Şimdi telefonu rootlayacağım ama bu linkteki programı hiç kullanmadım o konu da ki yönergeler sayesinde sorunsuz bir şekilde rootlama işlemini yapabilir miyim? Birde bu romun içinde root diye bir klasör var oradan bir şey yapmak gerekiyor mu ?

Root klasörü root attıktan sonra görülebilir ve açılabilir. Root yöntemi modding kısmınde mevcut.

sa güncelleme yapıyordum yarıda kesildi hiç açılmıyor ne yapabilirim romda yüklen miyor :what: :what:

mhmd7634' Alıntı:
sa güncelleme yapıyordum yarıda kesildi hiç açılmıyor ne yapabilirim romda yüklen miyor :what: :what:

Bootloader moduna alıp romu yüklemeyi denediniz mi?

mhmd7634' Alıntı:

Pili çıkar pc'ye tak o general mobile yazısı geliyorsa sorunu çözebilmek için ses açma powera bas rom .bat dosyasını açık olsun bootloaderı yakalatıcaksın ve yüklenecek o kadar.

Paylaşım için teşekkürler, ancak bu rom OTA'dan update almıyor. Recovery'de hata veriyor. OTA dosyası ADB sideload ile de kurulmuyor. 6.0.1'e geçecekseniz tam bir zaman kaybı anlayacağınız.

ReFixed 6.0.1 ise dual telefonumda açılmıyor. Başlangıçtaki android logosu hareket etmeden donuyor. Sitede tam anlamıyla OTA'sı çalışan bir stock imaj var mı?

pyramidhead' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler, ancak bu rom OTA'dan update almıyor. Recovery'de hata veriyor. OTA dosyası ADB sideload ile de kurulmuyor. 6.0.1'e geçecekseniz tam bir zaman kaybı anlayacağınız.

ReFixed 6.0.1 ise dual telefonumda açılmıyor. Başlangıçtaki android logosu hareket etmeden donuyor. Sitede tam anlamıyla OTA'sı çalışan bir stock imaj var mı?

Luz59r otadan alıyor denendi başarılı

@"Rygebin" Hocam romu yukledim 6.0.1 güncellemesi geliyor indirip yeniden başlatıyor yarıya gelince hata veriyor nasıl çözerim.

marsmelow 6.0 ama root yaptıgım için güncelleme alamıyorum bunu yüklüyebilirmiyim yinede yoksa lolipopdanmı geçiliyor ?

tufan01' Alıntı:
marsmelow 6.0 ama root yaptıgım için güncelleme alamıyorum bunu yüklüyebilirmiyim yinede yoksa lolipopdanmı geçiliyor ?

Geçemessiniz, bunu yükleyin.

One Team olmasa telefon için kimsenin bir şey yapacağı yok, yaptığınız her şey için teşekkürler.

daşşanızı yiyim eyvallah yanlız anlatımı beğenmedim uzun uğraşlar sonucu yaptım bilmeyen arkadaşlar için anlatımı detaylandırırsanız sevinirim

az önce romu yükledim ve maalesef com.android.phone durduruldu diyor anlamadım bi yardımcı olurmusunuz ?

Cvp: RE: [6.0]General Mobile 4G Dual Marshmallow (MRA58Y) Stock Rom

ahmet1574' Alıntı:
az önce romu yükledim ve maalesef com.android.phone durduruldu diyor anlamadım bi yardımcı olurmusunuz ?

Wipe yapın.

Cvp: [6.0]General Mobile 4G Dual Marshmallow (MRA58Y) Stock Rom

tek hat için indiriyorum romda sorun yoktur değil mi ?

yunusc6' Alıntı:
tek hat için indiriyorum romda sorun yoktur değil mi ?

Sorunsuz kuruldu cevaba gerek kalmadı