turkerifatih
Kayıtlı Üye
RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y)
@"ris258"
telefonu verdiğim servise gittim bugün yapamamışlar. anakart arızası galiba dediler ben de geri verin dedim (galiba dedikleri için, kesin konuşamıyorlardı) sizin önerdiğiniz taktiği uyguladım ama yine sonuç değişmedi. ünlem işareti falan da çıkmıyordu zaten. yine hiçbir tepki yok. : istanbuldaki teknik servise göndericem yapamazlarsa anakartı değiştirsinler bu defa.
Rygebin' Alıntı:turkerifatih' Alıntı:telefonu wileyfox romdan 6.0 roma geçirmeye çalıştım cmd ekranında hata verdi sonra da kapandı. şimdi Power + Up tuşlarına basınca hiçbir tepki vermiyor, açılmıyor da öylece kaldı. bilgisayara takınca 12 tane yerel disk oluşturdu ama içleri boş ( var mı böyle birşeye rastlayan. çözümünü bilen birileri.
Biz buna hardbrick diyoruz ve cözümü var bilgisayara tak ve bataryayı çıkar .. , açılacaktır.. Daha sonra ses açma ve power tusuna basili tut.
@"ris258"
telefonu verdiğim servise gittim bugün yapamamışlar. anakart arızası galiba dediler ben de geri verin dedim (galiba dedikleri için, kesin konuşamıyorlardı) sizin önerdiğiniz taktiği uyguladım ama yine sonuç değişmedi. ünlem işareti falan da çıkmıyordu zaten. yine hiçbir tepki yok. : istanbuldaki teknik servise göndericem yapamazlarsa anakartı değiştirsinler bu defa.