recepp' Alıntı:Costum romdan donus yapiliyomu
UtkuAblakTR' Alıntı:recepp' Alıntı:Costum romdan donus yapiliyomu
evet
Geçerli ama dilersen önce orjinal bootloader yükle sonra buradakileri uygularecepp' Alıntı:Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS)'dan geçiş yapcamda bu anlatım onun içinde geçerlimi.
mahir02' Alıntı:Geçerli ama dilersen önce orjinal bootloader yükle sonra buradakileri uygularecepp' Alıntı:Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS)'dan geçiş yapcamda bu anlatım onun içinde geçerlimi.
recepp' Alıntı:mahir02' Alıntı:Geçerli ama dilersen önce orjinal bootloader yükle sonra buradakileri uygularecepp' Alıntı:Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS)'dan geçiş yapcamda bu anlatım onun içinde geçerlimi.
onu nasıl yapcam
ogy_61' Alıntı:[
[font='Open Sans', sans-serif]6.0 güncellemesi yaparken general mobile yazsıında kaldı ve oem kilidi acık değildi bu romu nasıl yükleyebilrim bi yöntemi varmı [font='Open Sans', sans-serif]fastboot oem unlock-go işe yaramadı [/font][/font]
Yapamaz oem kilidi mutlaka açık olacak.t_sasak' Alıntı:ogy_61' Alıntı:[
[font='Open Sans', sans-serif]6.0 güncellemesi yaparken general mobile yazsıında kaldı ve oem kilidi acık değildi bu romu nasıl yükleyebilrim bi yöntemi varmı [font='Open Sans', sans-serif]fastboot oem unlock-go işe yaramadı [/font][/font]
Guncellemeyi nasıl yapiyordun ?
Dual'e mi yüklediniz ?Azizolmez' Alıntı:öncelikle konunun yeri burası mı bilmiyorum. stock rom la 5,1,1 dönmüştüm güncelleme yapıp 6.0 a geçerken hata alıyorum hata metni error in/cache/recovery/block.map (status 7 reboot yaptığımda ise 5.1.1 olarak açılıyor hatanın çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
Rygebin' Alıntı:Dual'e mi yüklediniz ?Azizolmez' Alıntı:öncelikle konunun yeri burası mı bilmiyorum. stock rom la 5,1,1 dönmüştüm güncelleme yapıp 6.0 a geçerken hata alıyorum hata metni error in/cache/recovery/block.map (status 7 reboot yaptığımda ise 5.1.1 olarak açılıyor hatanın çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
Olmuyor ise stock romu kurun 6.0.1'in forumda mevcut.Azizolmez' Alıntı:hayır tek sim. İşin Garibi hata verse de sürekli güncelleştirmeyi buluyor..