sayın geliştiricilerimiz lütfen bi el atın
D domienz Kayıtlı Üye 16 Kas 2016 #2 sorma elimdeki eski supersuyu gömdüm telefon çakıldı. 7.0 a olmuyormuş meger.
crocodille Kayıtlı Üye 17 Kas 2016 #3 Cvp: 7.0 nougat için root yöntemi ne zaman çıkacak biran önce çıksada stock roma geri dösek,
sarptan Kayıtlı Üye 17 Kas 2016 #4 Cvp: 7.0 nougat için root yöntemi ne zaman çıkacak yeni aldığım gm5 plusıma burdan indirdiğim stock romu kurdukdan sonra orjinal recovery e giriş yapamıyorum lütfen yardım edin
Cvp: 7.0 nougat için root yöntemi ne zaman çıkacak yeni aldığım gm5 plusıma burdan indirdiğim stock romu kurdukdan sonra orjinal recovery e giriş yapamıyorum lütfen yardım edin
C clubzz Kayıtlı Üye 30 Kas 2016 #5 Cvp: 7.0 nougat için root yöntemi ne zaman çıkacak crocodille' Alıntı: biran önce çıksada stock roma geri dösek, Genişletmek için tıkla ... custom romlarda zaten root mevcut
Cvp: 7.0 nougat için root yöntemi ne zaman çıkacak crocodille' Alıntı: biran önce çıksada stock roma geri dösek, Genişletmek için tıkla ... custom romlarda zaten root mevcut