Merhaba Kronos. Telefonuma doğru dürüst orjinal 6.0.1 romu bulamıyorum bulduklarım da hep hatalı veya eksik oluyor orjinal roma göre (bildirim panelindeki butonların yeri değişmiyor, smart manager'in ram bölümünde uygulamaları otomatik kapatma bölümü yok) kaç rom denediysem hepsi hatalı çıktı. rica etsem siz 7.1.1 romunu yükleyene kadar bana düzgün bir 6.0.1 romunu biliyorsanız atabilir misiniz?Merhabalar. Sizleri anlıyorum ancak bu işler hemen olmuyor. Takdir edersiniz ki sabah akşam rom ile uğraşmıyorum, benim de kişisel bir hayatım var. :emoji_slight_smile: Beklemeniz gerek sadece. İnşallah yakında. Bir SS daha atalım şuraya da dursun;
Ekli dosyayı görüntüle 324
Cihazınız On5 G5510 mudur?Merhaba Kronos. Telefonuma doğru dürüst orjinal 6.0.1 romu bulamıyorum bulduklarım da hep hatalı veya eksik oluyor orjinal roma göre (bildirim panelindeki butonların yeri değişmiyor, smart manager'in ram bölümünde uygulamaları otomatik kapatma bölümü yok) kaç rom denediysem hepsi hatalı çıktı. rica etsem siz 7.1.1 romunu yükleyene kadar bana düzgün bir 6.0.1 romunu biliyorsanız atabilir misiniz?
EvetCihazınız On5 G5510 mudur?
Merhaba gün içerisinde her 2 sürümüde foruma eklerim.Evet. Ne yazık ki ingilizce ve eski sürüm
Merhaba ne zaman romu foruma yüklersiniz acaba?Merhaba gün içerisinde her 2 sürümüde foruma eklerim.
Türkçe zaten stock romunda yok @Kronos kardeşimiz türkçe destekli gapps ekli rom hazırlıyor onu beklemenizi tavsiye ederim.
İyi günler iyi forumlar.
Merhaba. Rom hemen hemen hazır. Ancak birkaç hatayı düzeltmek gerekiyor.Merhaba ne zaman romu foruma yüklersiniz acaba?
Pazartesiye kadar hazır olur mu?Merhaba. Rom hemen hemen hazır. Ancak birkaç hatayı düzeltmek gerekiyor.
:emoji_slight_smile:
Romda sms gelip gitmeme sorunu var nezaman çözülürse ozaman paylaşılacak.Pazartesiye kadar hazır olur mu? :emoji_slight_smile:
Hi. I am writing from Kazakhistan. I need this ROM immediately. I know some Turkish. Can you help me?Romda sms gelip gitmeme sorunu var nezaman çözülürse ozaman paylaşılacak.
Hi Rom is preparing with gapps and Turkish Language.Hi
[doublepost=1534094009,1534091506][/doublepost]
Hi. I am writing from Kazakhistan. I need this ROM immediately. I know some Turkish. Can you help me?
Does it include Russian Language?Hi Rom is preparing with gapps and Turkish Language.
You'll have to wait,Thank you for your understanding.
Yes.Does it include Russian Language?
I am waiting it impatiently.
Dostum merhaba. Problem ne zaman çözülür? Yardımcı olabileceğim bir konu var mı?Romda sms gelip gitmeme sorunu var nezaman çözülürse ozaman paylaşılacak.
Rom geliştirmekten log kaydı okumaktan anlıyorsanız yardımınızı seve seve kabul edebiliriz.Dostum merhaba. Problem ne zaman çözülür? Yardımcı olabileceğim bir konu var mı?
Çok fazla bilgim yok az çok biliyorum ama size yardım edecek kadar değil tam olarak rom'un son durumu nedir?Rom geliştirmekten log kaydı okumaktan anlıyorsanız yardımınızı seve seve kabul edebiliriz.
Romun hataları ile birlikte paylaşmayı düşünüyoruz.Çok fazla bilgim yok az çok biliyorum ama size yardım edecek kadar değil tam olarak rom'un son durumu nedir?
Hatalar hakkında bilgi verebilir misiniz? Günlük kullanıma bir etkisi yoksa küçük hatalar olmasının bir sakıncası yok.Romun hataları ile birlikte paylaşmayı düşünüyoruz.
hatalar arasında en büyük gördüğümüz sms gelip gitmeme sorunu yukarıda belirttik.Hatalar hakkında bilgi verebilir misiniz? Günlük kullanıma bir etkisi yoksa küçük hatalar olmasının bir sakıncası yok.