[7.1.1]Cosmic OS GM4G

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan linageci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

linageci

Original poster
Aktif Üye
27 Ocak 2017
53
39
24
F0aJepXG1CBBtJe2Q9rPg5QMlsL1iX2SRJfjEoNgHVMAU9foG3Dl2vtf7NQYJGiQ6zhwCbqaI51DqcdibkYVLrYCwPSUUnl2HaeQjZTG-5vB4lp1bGUb6hTghENQ8cpLP2JviPsAoznnZhlHUDSqTV7EuTT9UCJVJBTSYQ43bVG7ANRyrcIuAM-c5LoHi0Oqyr72GQ73tYmQwNkucHldLJg_NvnhhZ6Il9F7KBMDZmd_=w679-h217-nc

GPOWW3.png

Merhaba Arkadaşlar Lordhmen tarafından Cihazımızın Klonu Olan Wileyfox Swift İçin Cıkan Rom İle Karşınızdayım
-Rom Android 7.1.1 AOSP Tabanlıdır
-Arm64 Tabanındadır
-Kendine Özgü Kişiselleştirmeleri Bulunmaktadır
-OMS Desteklidir (Substratum Tema)
-Performanslı Bir Romdur
77rWpP.png

1.Aşagıdaki Verdigim Linklerden CRACKLİNG Twrpyi Kurunuz Ve ROM,GAPPS Dosyasini İndiriniz.

2- ROM ve GAPPS dosyasını cihazınızın Dahili Depolaması veya SD Kartınıza atın.

3- Cihazınızı TWRP Recoveryi ile başlatın.

4- Wipe Kısmına gelerek Advanced Wipedeyin.

5- Dalvik Cache-System-Data-Cache seçeneğine tıklayın ve alttaki çubuğu kaydırın.

6- Ana ekran tuşuna basın ve Install deyin.

7- ROM Dosyasini Şecip Alltaki Çubuğu Kaydırın.

8- ROM Dosyasini Flashladiktan Sonra Herhangi WİPE Yapmadan GAPPS Dosyasini Flaslayınız.

9- Yükleme İşlemi Bittikten Sonra Reboot System diyerek Cihazınızı yeniden başlatın.

0loWJV.png

CRACKLİNG Twrp :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

ROM:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

GAPPS:
(Arm64-7.1-Nano Veya Pico Seciniz)

pXpMQN.png
Romu Kurmuştum Ancak Ekran Gorüntüsü Almadan Başka Roma Gecmistim :D Kuran Arkadaşlardan Ekran Gorüntüsü İsterim:)

Elinize sağlık.

Eline sağlık. Konulara ekran görüntüsü eklerseniz iyi olur :)

İyi forumlar.

ekran görüntüleri atıp bilgilendirir misiniz ona göre kurmak isterim.

romu yükledim güzel gibi ama dil ayarı tam olmuyor kimi yeri rusça kimi yeri türkçe böyle birşey başına gelen oldumu?

öyle valla biraz rus biraz ing. birazda türkçe karştı şimdi rr romu indirdim onu kuruyorum