[7.1.1][RR] Resurrection Remix-N Lenovo K3 Note

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SmiLeToLiFe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SmiLeToLiFe

Original poster
Merhaba Arkadaşlar,

Lenovo K3 Note için derlenmiş Resurrection Remix 5.8.2 sürümü 7.1.1 romunu paylaşıyorum. Romun yapımcısı ben değilim. 2 gündür kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Gayet seri ve özelleştirmeleri bol olan bir romdur. Kullanmanızı tavsiye ederim.

Resurrection Remix Hakkında

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Changelog:

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

İndirme Linki:

Gapps: ARM64 ->7.1 -> Pico'yu seçin

TWRP:

3.0.2 üzeri versiyon kullanın!

Kurulum:

- Twrp'ye girin. Wipe bölümünden Advanced Wipe'ye girin.
- System, Cache, Data, Dalvik Cache'yi temizleyin.
- Install bölümüne gelin. Romu attığınız yerden zip dosyasını seçin ve yükleyin.

Ekran Görüntüleri:

Özelleştirmelerim:

- Nova Launcher Prime ( Satın almıştım )
- Pineapple Icon
- Substratum Rubiq 1.4 Tema

Kaynak:

Thanks to 4pda.ru

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkürler.

eline sağlık bende k5 alacam gm yeter4 yıl oldu hala tas gıbı ama yeter:) mıuı room yuklenırse alacagım yoksa almam,alısınca vazgecmemk cok zor herseyı degısrılen bır room.onur.a buradan tesekkurler tekrar:) eger ookursan onur lenovo ya yuklenır mı bu room cvplarsan sevınırım

VIA M1'e portlayacaktım. Ben 5.8.4 portlamıştım. Vazgeçtim.
Eline sağlık :)