[7.1.2][LOS]DotOS for HULKBUSTER

KARAHASAN7728

Original poster
Aktif Üye
31 May 2021
734
140
24
Cihaz
E-TAB 5
ROM
DirtUnicorns
Byn9bQ.png

LineageOS tabanlı baya hızlı ve stabil romdur.

HATALAR
- Kamera çok kullanmayın beyaz ekran veriyor

KURULUM TALİMATLARI

Kurulum için gerekenler:
- TWRP 3.1.0

- Rom ve Gapps paketini cihazınıza atın
- TWRP recoveryi açın.Gelen ekranda select language bölümünden türkçeyi seçip alttaki oku kaydırın
- Temizle > Gelişmiş Temizlik > "Dalvik/ART Önbelleği, Sistem, Veri, Önbellek" bölümlerini tikleyip alttaki oku kaydırın.
- Daha sonra ana ekrandan "Yükle"ye girip rom zipinizi seçin ve alttaki oku kaydırın, işlem bittiğinde isteğinize bağlı olarak root'u rom gibi flashlayabilir yada sistemi yeniden başlat diyip direkt roma geçebilirsiniz

İNDİRME BAĞLANTISI.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Şimdi portlamayı biliyorsun demi?

Bu rom çok hızlı elinize sağlık kullanıyorum fakat navigasyon tuşları yok buildprop dosyası ile halletim fakat yerlerini nasıl değiştiririm tuşların bir fix veya yolu varmıdır?

Bu rom çok hızlı elinize sağlık kullanıyorum fakat navigasyon tuşları yok buildprop dosyası ile halletim fakat yerlerini nasıl değiştiririm tuşların bir fix veya yolu varmıdır?
Yokdur,bu rom donanım tuşu olan bir chazdan portlandı

Root nasıl kaldırabilirim root dosyasını kurmadığım halde root hatası alıyorum bazı uygulamalarda.

Ama addonsu unistaller yada robot unistaller gibi ziller flashlayrak belki bu hatayı giderebilirsiniz

Hocam kernel güncellemesi yapabilir misiniz acaba?..

• Like
Tepkiler: 000