edasds132' Alıntı:V2 de sanal tuşlar eskisi gibi olacakmı gine ? @"Rygebin"
gengdf' Alıntı:hocam orjinal miui camerası olmuyor mu acaba ? @"Rygebin" :uzgun: :what:
bjk1234' Alıntı:oem kilit bölümü nerde bu romda
Rygebin' Alıntı:gengdf' Alıntı:hocam orjinal miui camerası olmuyor mu acaba ? @"Rygebin" :uzgun: :what:
Niye ne fark ediyor.?
Bulup denerim istek varsa sorun yokgengdf' Alıntı:Rygebin' Alıntı:gengdf' Alıntı:hocam orjinal miui camerası olmuyor mu acaba ? @"Rygebin" :uzgun: :what:
Niye ne fark ediyor.?
gm discovery de kullanmıstım daha guzel bi gorunumu vardı hocam ondan sordum. olmuyosa sglık olsun emeginize saglık boylede guzel :goodbye: :sweat:
Rygebin' Alıntı:Bulup denerim istek varsa sorun yokgengdf' Alıntı:Rygebin' Alıntı:gengdf' Alıntı:hocam orjinal miui camerası olmuyor mu acaba ? @"Rygebin" :uzgun: :what:
Niye ne fark ediyor.?
gm discovery de kullanmıstım daha guzel bi gorunumu vardı hocam ondan sordum. olmuyosa sglık olsun emeginize saglık boylede guzel :goodbye: :sweat:
gengdf' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Bulup denerim istek varsa sorun yokgengdf' Alıntı:Rygebin' Alıntı:gengdf' Alıntı:hocam orjinal miui camerası olmuyor mu acaba ? @"Rygebin" :uzgun: :what:
Niye ne fark ediyor.?
UtkuAblakTR' Alıntı:@Rygebin Hocam Romda Kalibrasyon Sorunu Var