[8.0.0][UNOFFICIAL]Lineage OS 15 For GM 4G

onur5488

Original poster
Yönetici
19 Mar 2015
1,101
2,477
Cihaz
Redmi Note 9
ROM
Miui 12.5

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

ROM HAKKINDA

-@
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
tarafından derlenmiştir.
-Android sürümü 8.0.0
Substratum Tema Desteği vardır.

Çalışan Özellikler

• Wi-Fi
  • Bluetooth
  • Şebeke
  • GPS
  • Sensörler
  • Ses
  • Kamera
Çalışmayan Özellikler

Yok

KURULUM

- Verdiğim linkten ROM'u ve Gapps paketini indirip cihazınıza atın.
- Wipeleri yapın.
- TWRP ile önce ROM'u, daha sonra da vereceğim linkten indirdiğiniz Gapps paketini yükleyip cihazı yeniden başlatın.
- TWRP 3.0.2-4 ile kurunuz.

Ekran Görüntüleri

,

İndirme Linkleri

rom link:

Arm64/8.0 / pico olanını seçip indirin sonra Twrp den flashlayın

Gapps link:

Root

Linkteki paketi twrpden flashlayın

Son düzenleme:
Merhalar ellerinize saglik romumuz guncelleme aliyor mu ekran goruntusunde oldugu gibi ota ile sistem guncellemeleri ile mi guncelleme aliyor yani aliyorsa yoksw bu sekilde dosyasini indirip trwp ile mi flashliyoruz? İlginize simdiden tesekkur ederim iyi calismalar dilerim..

• Like
Tepkiler: onur5488
Merhalar ellerinize saglik romumuz guncelleme aliyor mu ekran goruntusunde oldugu gibi ota ile sistem guncellemeleri ile mi guncelleme aliyor yani aliyorsa yoksw bu sekilde dosyasini indirip trwp ile mi flashliyoruz? İlginize simdiden tesekkur ederim iyi calismalar dilerim..
Unoffical oldugundan otadan güncelleme almıyor.

Eline sağlık Onur hocam. Sen kullandın mı ROM'u? Sıkıntısı yoksa annemin telefona da kurayım :troll11:

• Like
Tepkiler: onur5488
Herhangi bir sorun var mı acaba ? donma, kasma bildirimler de vs falan ? bu zamana kadar sorun çıktıysa eğer neler olduğunu paylaşabilir misiniz bilgilendirme yaparsanız sevinirim

Vestel venus v3 5070 için uyumlu mu ? Vestel Venus v3 5070 için android 7.0 veya 8.0 custom rom portunu dört gözle bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Cihazda sıkıntı yaratır mı portlu rom'u yüklemek ? Hiçbir yerde bulamadım. Ondan soruyorum gelir mi gelirse ne zaman gelir ?

Vestel venus v3 5070 için uyumlu mu ? Vestel Venus v3 5070 için android 7.0 veya 8.0 custom rom portunu dört gözle bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Cihazda sıkıntı yaratır mı portlu rom'u yüklemek ? Hiçbir yerde bulamadım. Ondan soruyorum gelir mi gelirse ne zaman gelir ?
vestel cihaza twrp yi bulduysan yat kalk şükür et hacı

rom yapacak/portlayacak olmayınca cihaza şükret demek zorunda kalıyoruz :/
Buldum bu sitede fâkât benim cihaza uygun bir port rom yokmudur acaba stabil ve hızlı ? 7 veya 8 neden şükret dediğinizi anlamadım. Her cihaza uygun bir rom veya port yöntemi vardır illâ.

Kardeşim bu rom işlemini root vs falan anlatım ekleyebilir misin veya konusu varsa link verebilir misin Gm 4G için
[doublepost=1506825745,1506802387][/doublepost]TWRP yüklemeye çalışıyorum fakat hata veriyor hata da şu ''error: cannot load 'recovery.img''' driverlar falan hepsi yüklü fakat yapamadım bi türlü lütfen yardımcı olun baştan sona nasıl yapmayalım ve ne yüklemeliyim ilk defa yapacağım adım adım anlatırsanız cidden güzel olur..

Kardeşim bu rom işlemini root vs falan anlatım ekleyebilir misin veya konusu varsa link verebilir misin Gm 4G için
[doublepost=1506825745,1506802387][/doublepost]TWRP yüklemeye çalışıyorum fakat hata veriyor hata da şu ''error: cannot load 'recovery.img''' driverlar falan hepsi yüklü fakat yapamadım bi türlü lütfen yardımcı olun baştan sona nasıl yapmayalım ve ne yüklemeliyim ilk defa yapacağım adım adım anlatırsanız cidden güzel olur..

adım adım anlatımı var zaten.

[REHBER][TUT] GM 4G Hakkında Herşey