keriyu2763
Kayıtlı Üye
tamam bekliyorum
benimde tabletim açılmıyor bilgisayara takıyorum sürekli usb takma çıkarma sesi geliyor okumuyor tableti şarj taktığımda ışık yanıp sönüyor başka şekilde tepki vermiyor hardbrick oldu galibaArka kapağını açıp bataryaya giden kabloyu sök sonra sp flash tool konusuyla stock rom at. En son kabloyu tak ve şarja bırak.
evet öyle yaparak 100%100 oluyorses açma + ses kısma + güç tuşuna aynı anda 20 sn basılı tut sonra dene belki olur
Sa kardes bendede ayni sorun var sarj animasyonu var ama tablet acilmiyor guc tusuna basili tutyorum sarj isigda gidiyor bir cozumu varmi yaStock ROM atmayı deneyin. SP flash tool ile twrp yüklemeyi deneyin.
Şarj animasyonu var mı yoksa hiç mi tepki yok.
Eğer yanlış rok yüklediyseniz hard brick olmuş ta olabilir.
Ben PC ye bağlayınca görünmüyorTABLET ÖLÜ GİBİ HİÇBİRŞEY GELMİYOR ŞARJ ANİMASYONU YOK ŞARJA TAKINCA TEPKİ VERMİYOR AMA PC BAĞLAYİNCA USB GÖRÜYOR
Tabletin Bataryasında Veya Tablet ÇökmüşE tab 5 acilmiyor general mobile yazisi bile gelmiyor sabaha kadar sarjda durdu yinede acilmiyor tepki vermiyor.
Sarj aleti ve tabletin giriş yeri sorunsuz test edildi adil yardim
knk ekrandada sıkıntı olabilir ekran gelmeyip algılıyoda olabilirTABLET ÖLÜ GİBİ HİÇBİRŞEY GELMİYOR ŞARJ ANİMASYONU YOK ŞARJA TAKINCA TEPKİ VERMİYOR AMA PC BAĞLAYİNCA USB GÖRÜYOR
alakası yok belkide anakartı yansa pc nasıl algılasın daha tableti görmemişsinAnakart Yanmış %100