bebekpudrasi
Kayıtlı Üye
[font=Georgia,]Üç gün önce mezuniyet törenim vardı babamın telefonuyla bir sürü fotoğraf ve video çekildik.Telefon samsung note 3 SM-N900Q. Okula girdiğimizde telefonu wifiye bağlamıştık. Daha sonra telefonun şarjı bitti ve kapandı. Bir daha açılmadı. Şarj oluyordu ama açmaya çalıştığımızda samsung yazısında takılı kalıyordu. Babam tamirciye sorduğunda ise format atmamız gerekiyor bütün fotoğraflar silinir demişler. Yaptırmadık. Daha sonra ben içindeki fotoğrafları almak için bir şeyler araştırdım. Bi kaç tane program buldum. En iyisi Dr. Fone muş heralde. Açılmayan telefondan dowloud mode ile içindeki bilgilere ulaşabiliyormuş. Telefon dowloid modea giriyor. Yapmaya çalışıyorum. Ama programda model seçme kısmında N900Q diye bir model yok. Telefonu okutup kendi algılamasını beklediğimde de modeli Sm-n900R4 olarak algılıyor. Daha sonra telefonu okumaya başlıyor, iki aşama başarıyla tamamlanıyor üçüncü aşama %90 da falan kalıyor daha sonra başarısız diye sonuç veriyor. Bu programın telefonu okuması için ne yapmalıyım ya da böyle açılmayan telefondan verileri almak için başka bir program var mı?[/font]