Taht' Alıntı:Cpu z ile baktıgımda ana cekirdek duruyor bu normalmi yardım cekirdekler duruma gore hareket etmezmi yardmci cekirdek dierinden cok calisiyo
Taht' Alıntı:Benim icin kötü oluyo wifi cekim gücünden ödün veriyo
Taht' Alıntı:Bide suan yarım saattir dream league oynuyorum ana cekirdekler calısmıyo peki wifi ın neyle alakası var acıklarmısın merak ettim
Taht' Alıntı:Wifi neyle alakalı ciddi soruyom
Wifi neyle alakalı gercekten
Taht' Alıntı:Telefondaki donanım sadece o iki seritmi
TheNexus' Alıntı:Taht' Alıntı:Telefondaki donanım sadece o iki seritmi
Hayır fakat sizin etki edebileceğiniz orası. Eğer sorun olduğundan eminseniz garantiye gönderin. Size yalan borcumuz yok.
Taht' Alıntı:TheNexus' Alıntı:
Hayır fakat sizin etki edebileceğiniz orası. Eğer sorun olduğundan eminseniz garantiye gönderin. Size yalan borcumuz yok.
Ya simdi sorun surda telefon bostayken8 i calısıyo oyun oynarken ana islemciler duruyo normalmi bu yada bostayken 2 ana islemci calısıyo 2 si durmus durumda normalmidir onu soruyorum
İnş romla felan hic uğrasmak istemiyomda temmuz gecti agustos demek istedon herhalde duzelmesse bu ay garantiye götürürümTheNexus' Alıntı:Taht' Alıntı:Ya simdi sorun surda telefon bostayken8 i calısıyo oyun oynarken ana islemciler duruyo normalmi bu yada bostayken 2 ana islemci calısıyo 2 si durmus durumda normalmidir onu soruyorum
Öyle ise sorun olabilir. Stock rom atın deneyin. Temmuzda bu sorun çözülüyor.
Taht' Alıntı:İnş romla felan hic uğrasmak istemiyomda temmuz gecti agustos demek istedon herhalde duzelmesse bu ay garantiye götürürümTheNexus' Alıntı:Öyle ise sorun olabilir. Stock rom atın deneyin. Temmuzda bu sorun çözülüyor.
TheNexus' Alıntı:Taht' Alıntı:İnş romla felan hic uğrasmak istemiyomda temmuz gecti agustos demek istedon herhalde duzelmesse bu ay garantiye götürürüm
Temmuzdan önce bu sorun vardı. Temmuzda çözüldü. Ağustosda da olmaz sorun
Taht' Alıntı:TheNexus' Alıntı:Temmuzdan önce bu sorun vardı. Temmuzda çözüldü. Ağustosda da olmaz sorun
ne yapmamı tavsiye edersiniz peki garantiye gitmelimiyim az önce tekrar denedim cihazı actım 8 çekirdek aktif dream league başladım 2 dk oynadım 2 ana çekirdek durdu sonra dier 2 ana çekirdek oyundan oyuna değişebilirmi yoksa cihazın yazılımı son sürüm herhalde derleme sürümü m3d91 son güncellemeyide 5 temmuz 2016 gözüküyo tavsiyelerinizi beklerim
TheNexus' Alıntı:Taht' Alıntı:ne yapmamı tavsiye edersiniz peki garantiye gitmelimiyim az önce tekrar denedim cihazı actım 8 çekirdek aktif dream league başladım 2 dk oynadım 2 ana çekirdek durdu sonra dier 2 ana çekirdek oyundan oyuna değişebilirmi yoksa cihazın yazılımı son sürüm herhalde derleme sürümü m3d91 son güncellemeyide 5 temmuz 2016 gözüküyo tavsiyelerinizi beklerim
Bence bir mortal kombat x deneyin ve olmazsa stock atın. olmazsa garantiye gönderin