Arkadaşlar bootanimation yapımı hakkında bilgisi olan birileri varsa yardım edebilir mi ? Turkdevs adına bir boot animation yapmak istiyorum lakin nette bir anlatım bulamadım tam olarak bilgisi olan yoruma gelebilir mi ? 

Volkan Dereli' Alıntı:Arkadaşlar bootanimation yapımı hakkında bilgisi olan birileri varsa yardım edebilir mi ? Turkdevs adına bir boot animation yapmak istiyorum lakin nette bir anlatım bulamadım tam olarak bilgisi olan yoruma gelebilir mi ?![]()
4L3MD4R71' Alıntı:Volkan Dereli' Alıntı:Arkadaşlar bootanimation yapımı hakkında bilgisi olan birileri varsa yardım edebilir mi ? Turkdevs adına bir boot animation yapmak istiyorum lakin nette bir anlatım bulamadım tam olarak bilgisi olan yoruma gelebilir mi ?![]()
Boot Animation Creator diye bir program var PC için onunla yapılıyor kardeşim yalniz resimler 720x1280 olmak zorunda ve PNG olmalı
Önemli değil kardeşim kolay gelsin :angel:Volkan Dereli' Alıntı:4L3MD4R71' Alıntı:Volkan Dereli' Alıntı:Arkadaşlar bootanimation yapımı hakkında bilgisi olan birileri varsa yardım edebilir mi ? Turkdevs adına bir boot animation yapmak istiyorum lakin nette bir anlatım bulamadım tam olarak bilgisi olan yoruma gelebilir mi ?![]()
Boot Animation Creator diye bir program var PC için onunla yapılıyor kardeşim yalniz resimler 720x1280 olmak zorunda ve PNG olmalı
Ben yapıma başladım kardeşim Eyvallah saolasın![]()
Tmp341' Alıntı:Linki de şu:Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Volkan Dereli' Alıntı:Tmp341' Alıntı:Linki de şu:Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Saolasın kardeşim yapıma başladım ve başarılı sonuçlar aldım yakında konu açıp herkese anlatıcam video çekicem artı olarak da buna![]()
Volkan Dereli' Alıntı:Tmp341' Alıntı:Linki de şu:Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Saolasın kardeşim yapıma başladım ve başarılı sonuçlar aldım yakında konu açıp herkese anlatıcam video çekicem artı olarak da buna![]()