A AhadOs Original poster Kayıtlı Üye 27 Ocak 2016 8 0 12 Mar 2016 #1 Android N in beta sürümü biliyorsunuz ki yayımlandı Bende şuan GM4G kullanıyorum fakat WileyFox Rom kullanıyorum Sorum şu Android N güncellemesini nasıl alabilim ?
Android N in beta sürümü biliyorsunuz ki yayımlandı Bende şuan GM4G kullanıyorum fakat WileyFox Rom kullanıyorum Sorum şu Android N güncellemesini nasıl alabilim ?
E eskiyapar Aktif Üye 3 Kas 2015 309 40 12 Mar 2016 #2 Cvp: Android N AhadOs' Alıntı: Android N in beta sürümü biliyorsunuz ki yayımlandı Bende şuan GM4G kullanıyorum fakat WileyFox Rom kullanıyorum Sorum şu Android N güncellemesini nasıl alabilim ? Genişletmek için tıkla ... 4g stock rom konusuna git, rom orada indir yükle .Wes paylaştı.
Cvp: Android N AhadOs' Alıntı: Android N in beta sürümü biliyorsunuz ki yayımlandı Bende şuan GM4G kullanıyorum fakat WileyFox Rom kullanıyorum Sorum şu Android N güncellemesini nasıl alabilim ? Genişletmek için tıkla ... 4g stock rom konusuna git, rom orada indir yükle .Wes paylaştı.