Android one Açılmıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onrmeseci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onrmeseci

Original poster
Kayıtlı Üye
2 Eyl 2015
28
0
http://forum.turkdevs.com/konu-stock-rom-gm-a1-4g-build-luz59k.html BU KONUDAKİLERİ YAPARKEN fastboot oem unlock-go komutunu verdikten sonra telefon kapandı daha açılmıyor lütfen yardım edin şarja takınca ışık da yanmıyor en son siliniyor yazan bi android vardı ondan sonra telefon açılmadı lütfen yardım edin

RE: ACİLEN BAKINIZ...

Bence fazla zorlama telpaya yolla ama benim gm4gm yok ama belki biraz zorlasan eski haline geitirisinde nasıl olacak bilmiom bide senedin mi

RE: ACİLEN BAKINIZ...

Şükürler olsun ki telefona PhilZ recovery kurdum şimdi wipe data felan onları yapıyorum orjinal romu yükleyeceğim 

Acil - lütfen vs gereksiz konu başlıkları kullanmayın konu başlıklarınızı sorunu kısaca anlatacak şekilde belirleyin 
konu başlığı düzeltildi

@Lptrex
bilgi sahibi olmadığınız konulara iş olsun diye mesaj yazmayın  ve yazdıklarından  da bir şey anlaşılmıyor türkçeyi katlediyorsun. O_o

beyler romu yükledim ama uygulama optimize ediliyordan bi süre sonra kapanıyor neden olabilir şarjı az ondan olabilirmi :what: :what: :what:

onrmeseci' Alıntı:
beyler romu yükledim ama uygulama optimize ediliyordan bi süre sonra kapanıyor neden olabilir şarjı az ondan olabilirmi :what: :what: :what:

Olabilir
Cihazinizi sarj edin sonra sorunsuz acilacaktir