Android Oyunum: Shapes

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan monoapp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

monoapp

Original poster
Kayıtlı Üye
1 Şub 2016
6
2
[font='Open Sans', sans-serif]Merhaba arkadaşlar ben Shapes oyunun yapımcısı Mert Barutçuoğlu
Fazla uzatmadan oyunun tanıtımına geçiyorum:

Nedir bu Shapes:

Etrafındaki şekillere çarpmadan ilerlemeye çalıştığımız arcade türü bir oyundur.

Nasıl oynanır:

Oyuna girdigimiz anda karşımıza ufak bi arkadaş çıkacak.
Bu arkadaşı ekranın soluna dokunarak sola sağına dokunarak sağa yönlendirebilirsiniz.
Amaç şekillere dokundurmamak 
smile.gif

Ekran Görüntüleri:
gZ0aXZ.png

Google Play Linki:

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

[/font]

Konu düzenlemesindeki yardımı için @"ByEgeLi" ye teşekkürler.

Cvp: RE: Android Oyunum: Shapes

UtkuAblakTR' Alıntı:
Güzel :) ama daha kolay olabilirdi :)

Teşekkür ederim  :) Bir sürü insan daha kolaylaştırmam gerektiğini söyledi sanırım yeni versiyonda oyunu biraz daha yavaşlatıp karakteri daha küçük yapıcam

monoapp' Alıntı:
UtkuAblakTR' Alıntı:

Teşekkür ederim  :) Bir sürü insan daha kolaylaştırmam gerektiğini söyledi sanırım yeni versiyonda oyunu biraz daha yavaşlatıp karakteri daha küçük yapıcam

Gerçekten Başarılı Bir Çalışma :) Türk Geliştiricilere Hep Destek Tam Destek ! Kolay Gelsin Birde Skor Tablosu Olsa Mükemmel Olur Mesela Özel güçler Vs.

UtkuAblakTR' Alıntı:
monoapp' Alıntı:
UtkuAblakTR' Alıntı:

Gerçekten Başarılı Bir Çalışma :) Türk Geliştiricilere Hep Destek Tam Destek ! Kolay Gelsin Birde Skor Tablosu Olsa Mükemmel Olur Mesela Özel güçler Vs.
Teşekkürler tavsiyelerinizi yeni versiyona ekleyip bir ya da iki hafta içerisinde çıkartmayı planlıyorum :)

Hocam mümkünse konuyu duzenleyebilirmisiniz? Bu arada oyun guzel begendim.Tam destek.

ByEgeLi' Alıntı:
Hocam mümkünse konuyu duzenleyebilirmisiniz? Bu arada oyun guzel begendim.Tam destek.

Teşekkürler ve düzenlemek derken ne demek istediğinizi anlamadım forum kullanma konusunda yeniyim de kusura bakmayın :)

monoapp' Alıntı:
ByEgeLi' Alıntı:

Teşekkürler ve düzenlemek derken ne demek istediğinizi anlamadım forum kullanma konusunda yeniyim de kusura bakmayın :)

Size yarin guzel bir taslak hazirlayip atarim hocam :) .bu arada 5 dk dir oynuyorum.skor 59 varmi gecebilen?

Senin yüzünden telefonu kırdım mutlu musun ? :D

Şaka bir yana güzel bir oyun ama sinir bozucu. Flappy Bird'i tahtından indirebilir :troll11:

Konuya oyun içi resimler eklersen iyi olur. 

Bir de, sanırım çözünürlük düşük. O da düzeltilirse iyi olur

Eline sağlık.Play Oyunlar'ı bağlayarak oyuncular arasında rekabet ortamı oluşturabilirsin.

Wes' Alıntı:

Şaka bir yana güzel bir oyun ama sinir bozucu. Flappy Bird'i tahtından indirebilir :troll11:

Yarin arkadasa yardim edicem suanlik dursun hocam.

Wes' Alıntı:

:D  Yorumunuz için teşekkürler. Oyun içi resimleri ekledim

Furkan_FS' Alıntı:
Eline sağlık.Play Oyunlar'ı bağlayarak oyuncular arasında rekabet ortamı oluşturabilirsin.

Yorumunuz için teşekkürler şuan başladım skor tablosu için çalışmaya

Merhaba arkadaşlar ben Shapes oyunun yapımcısı Mert Barutçuoğlu
Fazla uzatmadan oyunun tanıtımına geçiyorum:

Nedir bu Shapes:

Etrafındaki şekillere çarpmadan ilerlemeye çalıştığımız arcade türü bir oyundur.

Nasıl oynanır:

Oyuna girdigimiz anda karşımıza ufak bi arkadaş çıkacak.
Bu arkadaşı ekranın soluna dokunarak sola sağına dokunarak sağa götürebilirsiniz.
Amaç şekillere dokundurmamak :)

Ekran Görüntüleri:
gZ0aXZ.png

Google Play Linki:

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.