R
Rygebin
Root klasörünü home dizinine mi açıyoruz ayrı bir klasör değil değil mi ? @"caneray"
Rygebin' Alıntı:Root klasörünü home dizinine mi açıyoruz ayrı bir klasör değil değil mi ? @"caneray"
caneray' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Root klasörünü home dizinine mi açıyoruz ayrı bir klasör değil değil mi ? @"caneray"
Root klasörü işletim sistemine ait bir klasördür ve ana dizindir, sizin açmanız gerekmemekte.
Edit : aynı işlemi home klasöründe yapabilirsiniz, ancak benim size verdiğim komutlardaki /root yazan kısımları /home yapmanız gerekir., ayrıca root klasörüne girebilmeniz için işletim sistemine root olarak giriş yapmanız gerekir.
Asderdd' Alıntı:System.img i Windows ortamında açıp kapatmanizi tavsiye etmiyorum çünkü Windows ta symlinkler ve Linux izinleri kaybolur
Orochi™' Alıntı:Asderdd' Alıntı:System.img i Windows ortamında açıp kapatmanizi tavsiye etmiyorum çünkü Windows ta symlinkler ve Linux izinleri kaybolur
Symlinkler ve izinleri ile beraber açıyorum Ancak sorun Kapatmada
caneray' Alıntı:Orochi™' Alıntı:Asderdd' Alıntı:System.img i Windows ortamında açıp kapatmanizi tavsiye etmiyorum çünkü Windows ta symlinkler ve Linux izinleri kaybolur
Kapatmak için anlatımlar bölümünde linux tabanında kodlar var, biraz beklerseniz. Bash script yazıyorum, yayınlayacağım.
Windows üzerinden gerekli tool'lar yok. Ancak hazırladığım bash scripti tek dosya halinde ve tüm işlemleri içinde barındırıyor, şuan bitti, testlerini yapıyorum.Orochi™' Alıntı:caneray' Alıntı:Orochi™' Alıntı:Asderdd' Alıntı:System.img i Windows ortamında açıp kapatmanizi tavsiye etmiyorum çünkü Windows ta symlinkler ve Linux izinleri kaybolur
Kapatmak için anlatımlar bölümünde linux tabanında kodlar var, biraz beklerseniz. Bash script yazıyorum, yayınlayacağım.
Windows üzerinden kapatabileceksek iyi olur
caneray' Alıntı:Windows üzerinden gerekli tool'lar yok. Ancak hazırladığım bash scripti tek dosya halinde ve tüm işlemleri içinde barındırıyor, şuan bitti, testlerini yapıyorum.Orochi™' Alıntı:caneray' Alıntı:Orochi™' Alıntı:Asderdd' Alıntı:System.img i Windows ortamında açıp kapatmanizi tavsiye etmiyorum çünkü Windows ta symlinkler ve Linux izinleri kaybolur
Script'ten görüntü :
Orochi™' Alıntı:bu benim işime yaramaz
System i img olarak telefondan yedekleyip dat yapabilirim ama windows üzerinden olması daha iyi olurdu
Rica ederim, sistem tamamen hazır tüm testlerini yaptım, birazdan yatacağım. 4 saattir üzerinde uğraşıyorum. @"Rygebin" 'e konuyu açması için yarın bilgi vereceğim.Asderdd' Alıntı:caneray' Alıntı:Windows üzerinden gerekli tool'lar yok. Ancak hazırladığım bash scripti tek dosya halinde ve tüm işlemleri içinde barındırıyor, şuan bitti, testlerini yapıyorum.Orochi™' Alıntı:caneray' Alıntı:Orochi™' Alıntı:Symlinkler ve izinleri ile beraber açıyorum Ancak sorun Kapatmada
Script'ten görüntü :
Aklımdan geçen şeyi yapmışsınız, elinize sağlık
Orochi™' Alıntı:bu benim işime yaramaz
System i img olarak telefondan yedekleyip dat yapabilirim ama windows üzerinden olması daha iyi olurdu
caneray' Alıntı:Orochi™' Alıntı:bu benim işime yaramaz
Windows üzerinde tekrar .img'yi repack etmeyi başardım, testleri yapıyorum. Bittikten sonra script haline çevireceğim.
Wes' Alıntı:caneray' Alıntı:Orochi™' Alıntı:bu benim işime yaramaz
Windows üzerinde tekrar .img'yi repack etmeyi başardım, testleri yapıyorum. Bittikten sonra script haline çevireceğim.
Eline sağlık hocam. 4G için güzel gelişmeler oluyor sanki
caneray' Alıntı:Wes' Alıntı:caneray' Alıntı:Orochi™' Alıntı:bu benim işime yaramaz
Sadece 4g için değil, bütün cihazların romları için destekli ve Türk yapımı olacak
Linux için bash script'i hazır, @"Rygebin" 'e ulaşabilirseniz çok iyi olacak.
SS :
Rica ederim.Atakan58' Alıntı:caneray' Alıntı:Wes' Alıntı:caneray' Alıntı:Orochi™' Alıntı:bu benim işime yaramaz
Sadece 4g için değil, bütün cihazların romları için destekli ve Türk yapımı olacak
Linux için bash script'i hazır, @"Rygebin" 'e ulaşabilirseniz çok iyi olacak.
SS :
Forumda Paylaştım
Konulara gitmek için..
Windows: http://forum.turkdevs.com/konu-tool-win-img-manager-by-caneray.html?pid=64990#pid64990
Linux: http://forum.turkdevs.com/konu-script-linux-img-manager-by-caneray.html
Teşekkürler @caneray