AOKP ROM for GM 5 Plus [7.1.2]

Frostbite

Original poster
Yönetici
11 Tem 2015
1,337
856
Cihaz
iPhone 7
ROM
iOS 13.3
106.png

Uyarı:
Yapacağınız işlemlerden tarafım ve Turkdevs sorumlu tutulamaz, bu işlemleri yapmak kendi iradenizde. Garanti dışı kalacaksınız.

Hakkında:
Herkese merhaba, bu konuda GM 5 Plus için kendi derlediğim AOKP ROMu paylaşacağım.

Kurulum:
- Bootloader kilidiniz açık olmalı.
- ROM ve Gapps dosyalarını indirip telefona atın.
- Cihazı TWRP modunda açın.
- Temizle bölümünden Gelişmiş Temizlik seçeneğini açın.
- Sistem - Veri - Önbellek - Dalvik/ART Önbelleği seçeneklerini seçip alttaki çubuğu kaydırın.
- Ana menüye dönün.
- Yükle bölümünden sırasıyla ROM ve Gapps dosyalarını yükleyin.
- Telefonu yeniden başlatın.

İndirme Linkleri:
ROM:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

GAPPS:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
--> 7.1/ARM/Opsiyonel

Device Tree ve Kernel Source:
Device Tree:

Kernel:

Vendor:

Son düzenleme:
Beyler ne gibi özlelikler sunuyor ?

İlk defa Custom Rom kuruyorum inanın bilmiyorum

Ayrıca ilk defa custom ROM yapacaklar veriyi biçimlendir yapması gerekmez midir?

@TheNexus @ByRomcu™

Son düzenleme:
Beyler ne gibi özlelikler sunuyor ?

İlk defa Custom Rom kuruyorum inanın bilmiyorum

Ayrıca ilk defa custom ROM yapacaklar veriyi biçimlendir yapması gerekmez midir?

@TheNexus @ByRomcu™

Evet veriyi biçimlendir yapın.
Rom control menüsü altında bir çok kişiselleştirme sunuyor ve substratum sayesinde farklı temalar da kurabiliyorsunuz

• Like
Tepkiler: recsin ve thecrack
Evet veriyi biçimlendir yapın.
Rom control menüsü altında bir çok kişiselleştirme sunuyor ve substratum sayesinde farklı temalar da kurabiliyorsunuz

Supersu kurmamıza gerek var mıdır?

root istersen kurabilirsin
Teşekkürler

Şuan telefon açılırken böyle bir hata alıyorum telefonedaki hangi fonksiyonları engelliyor bilmiyorum ama bunu nasıl çözebilirim ?

ALMW5q.png

@TheNexus

Ayrıca rom gayet başarılı teşekkür ederim

Son düzenleme:
Teşekkürler

Şuan telefon açılırken böyle bir hata alıyorum telefonedaki hangi fonksiyonları engelliyor bilmiyorum ama bunu nasıl çözebilirim ?

ALMW5q.png

@TheNexus

Ayrıca rom gayet başarılı teşekkür ederim
Çok önemli değil. Konu sahibi gerekli vendor dosyalarını verir kurunca uyarı kalkar.

Çok önemli değil. Konu sahibi gerekli vendor dosyalarını verir kurunca uyarı kalkar.

Altinda bir bendirdosyası dosyası mevcut yüksek ihtimal değişmesi gerekiyor.

İlginiz için tesekkurler

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: Ezio