orhankaraca Original poster Kayıtlı Üye 3 Haz 2026 8 0 31 Cihaz realme ROM orhankaraca Dün 11:52 da #1 Tatil için şehir dışına çıkmayı planlıyorum otobüsle gitmek istiyorum ama uzun yol sıkıcı olur mu diye de düşünüyorum
Tatil için şehir dışına çıkmayı planlıyorum otobüsle gitmek istiyorum ama uzun yol sıkıcı olur mu diye de düşünüyorum
hazalöztürk Kayıtlı Üye 2 Haz 2026 6 0 33 Cihaz bilgisayar ROM hazalöztürk Dün 13:39 da #2 Ben geçen ay Kamil Koç ile seyahat ettim vallaha düşündüğüm kadar zor olmadı araçta WiFi priz ve ikram vardı yolda keyifli geçti benim için
Ben geçen ay Kamil Koç ile seyahat ettim vallaha düşündüğüm kadar zor olmadı araçta WiFi priz ve ikram vardı yolda keyifli geçti benim için
orhankaraca Original poster Kayıtlı Üye 3 Haz 2026 8 0 31 Cihaz realme ROM orhankaraca Dün 15:24 da #3 En çok oturmak ve sıkılmak korkutuyor benide
hazalöztürk Kayıtlı Üye 2 Haz 2026 6 0 33 Cihaz bilgisayar ROM hazalöztürk Dün 16:26 da #4 Cam kenarı alırsan manzara iyi geliyor bir de film ya da müzik indirince zaman hızlı geçiyor
orhankaraca Original poster Kayıtlı Üye 3 Haz 2026 8 0 31 Cihaz realme ROM orhankaraca Dün 17:55 da #5 İkram ve mola oluyor mu birde bileti sadece otogardan mı alabiliyoruz
hazalöztürk Kayıtlı Üye 2 Haz 2026 6 0 33 Cihaz bilgisayar ROM hazalöztürk Bugün 09:56 #6 Evet içecek ve atıştırmalık ikramları var molalarda da biraz dinleniyorsun uygulamadan kolayca bulabilirsin
Evet içecek ve atıştırmalık ikramları var molalarda da biraz dinleniyorsun uygulamadan kolayca bulabilirsin
orhankaraca Original poster Kayıtlı Üye 3 Haz 2026 8 0 31 Cihaz realme ROM orhankaraca Bugün 11:28 #7 İçim rahatladı teşekkür ederim