Merhaba.resimde olan hava durumu uygulamasının adı ney
[doublepost=1483803380,1483796018][/doublepost]internetten indirme yapmıyor hata veriyo
TWRP ile yükleniyor. Bilgisayara gerek yok.RE: [6.0.1][STABİL][GÜNCELLEME]CM13 FOR ETAB5 BY #SONEROGUR Development
Merhaba bilgisayarsız yükleyebilir miyim
Makaleyi dikkatli olursanız. Sorununuzu çözebilirsiniz.Merhaba ben bugun bu romu yukledim Stabil tuşlardsn kare olanı calismiyor birde es dosya yoneticisini ne ile kaldirabilirim? tesekkurler
Abi bu Romda sb game hacker programı çalışıyor mı acil cevapCvp: [6.0.1][STABİL][GÜNCELLEME]CM13 FOR ETAB5 BY #SONEROGUR Development
Eline sağlık Soner
Merhaba. SBTools'a ait Game Hacker uygulaması Lollipop (5.0.1) ve Marshmallow (6.0.1) sürümlü Android sistemlerde çalışmaz. Sadece KitKat ve alt sürümlerde işlevsellik gösterir.Abi bu Romda sb game hacker programı çalışıyor mı acil cevap
Merhaba, makalede de belirttiğim gibi; romda Xposed Framework'e bağlı çalışan Yazı Tipleri adında bir uygulama var. Onunla; seçtiğiniz bir yazı tipini bütün sisteme uygulama şansınız var.Merhaba, öncelikle elinize sağlık Vpn sıkıntısı dışında güzel bir rom olmuş elinize sağlık. Varsayılan yazı stilini beğenmedim. Google play den yazı sitili ve tema yükledim. Menü karakterleri değişiyor ama internet sitelerindeki yazı stili aynı kalıyor. Bir türlü düzzeltemedim. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba, makalede de belirttiğim gibi; romda Xposed Framework'e bağlı çalışan Yazı Tipleri adında bir uygulama var. Onunla; seçtiğiniz bir yazı tipini bütün sisteme uygulama şansınız var.Merhaba, öncelikle elinize sağlık Vpn sıkıntısı dışında güzel bir rom olmuş elinize sağlık. Varsayılan yazı stilini beğenmedim. Google play den yazı sitili ve tema yükledim. Menü karakterleri değişiyor ama internet sitelerindeki yazı stili aynı kalıyor. Bir türlü düzzeltemedim. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba, makalede de belirttiğim gibi; romda Xposed Framework'e bağlı çalışan Yazı Tipleri adında bir uygulama var. Onunla; seçtiğiniz bir yazı tipini bütün sisteme uygulama şansınız var.
İyi günler dilerim.
Kolay gelsin.
[doublepost=1486119806,1486119693][/doublepost]
Merhaba, makalede de belirttiğim gibi; romda Xposed Framework'e bağlı çalışan Yazı Tipleri adında bir uygulama var. Onunla; seçtiğiniz bir yazı tipini bütün sisteme uygulama şansınız var.
İyi günler dilerim.
Kolay gelsin.
Teşekkür ederim nasıl yapacağım onu?Merhaba, makalede de belirttiğim gibi; romda Xposed Framework'e bağlı çalışan Yazı Tipleri adında bir uygulama var. Onunla; seçtiğiniz bir yazı tipini bütün sisteme uygulama şansınız var.
İyi günler dilerim.
Kolay gelsin.
[doublepost=1486119806,1486119693][/doublepost]
İyi günler dilerim.
Kolay gelsin.
Xposed Framework'e girin. Modüller sekmesinden Yazı Tipleri'ni aktif edin.Teşekkür ederim nasıl yapacağım onu?
Merhaba. Aroma İnstaller anlatımı ve hazırlanışı ile ilgili konu açmıştım. Bakabilirsiniz.Elinize sağlık.Biri bana Aroma Installerı tanıtabılırmı?
Selam dostlar Cyanogenmod 13'ün yeni güncellemesi ile karşınızdayım. Roma Aroma İnstaller eklendi. Ayrıca Aroma arayüzü değiştirildi. Sanal tuşların durumu, bootlogo, root gibi şeyler rom kurulurken tercihinize göre şekillenecek.
-Root erişimi mevcuttur.
-İkili ve dörtlü uygulama görüntüleme(aynı ekranda eş zamanlı) mevcuttur.
-Gapps paketi bulundurur.
-Tema paketi(bir adet) sisteme entegre edilmiştir. Ayrıca paket güncellenmiştir.
-Kamera epey bi stabil.
-Sony uygulamaları bulundurur.
-Zooper widget eklendi.
-Özel yazı tipi vardır.
-Xposed framework entegre edildi.
-Yazı tipleri yükleyebileceğiniz bir modül eklendi.
-Dolaşım çubuğu kontrol paneli eklendi bununla dolaşım çubuğunu özelleştirebilirsiniz.
-Kişiselleştirme menüsü eklendi.
-Sisteme ait ayarlar uygulamasını özelleştirebileceğiniz Ayarlar editörü modülü eklendi.
-Android N-ify eklendi. Bununla Android 7 Nougat arayüzünü kullanabilirsiniz.
-Ayrıca Aroma İnstaller'e kullanışlı modlar eklendi.
Not: Modülleri xposed framework den aktifleştirmeniz gerekmektedir.
-Kapasitif son uygulamalar tuşuna Ayarlar/Tuşlar/Menü tuşu/kısa basıldığında işlev/son uygulamalar ile görev atayabilirsiniz.
-Wipe data/dalvik/cache/system yapıp install menüsünden romu yükleyin.
Rom: https://mega.nz/#!K59iESyZ!QDMFPy20JGHxzQeP23v7TU44_DMcIGVquxFiDQ4-K-4
Not: build.prop dosyasından media.sf.omx-plugin=libffmpeg_omx.so' i silince Twitch sorunu çözülüyor.
İyi günler dilerim
Beğenmeyi unutmayın.