Ben en başta xposed i yüklemedim nasl olcakMerhaba. Xposed Framework>Modules kısmından AndroidN-ify'ın yanına tık atın ve yeniden başlatın. :emoji_slight_smile:
[doublepost=1489789262,1489789214][/doublepost]Diğerleri de Xposed Framework>Modules kısmında.
Nasıl kurulduğunu biliyorum teşekkürler romunuzu beğendim umarım sorun çıkmaz bazı romlarda bluetooth ve bazı uygulamalar atmıştı son bir sorum daha olucak tablet ışığını şarj olurken yanmasını nerden ayarlayabilir stock rom da yanıyorduRomu kurarken Xposed Framework ve Xposed Modules seçeneklerini aktif edin. Kurulum bitince Xposed Framework>Modules'e girin hepsinin yanına tık koyun ve yeniden başlatın.
[doublepost=1489821637,1489821603][/doublepost]Ha bide, evet yazı tipleri de ardan aktif ediliyor. :emoji_slight_smile:
[doublepost=1489821770][/doublepost]Kurulum videosu @teckno tarafından kaldırılmıştır.
Aslında yanmıyor onu sormuştum nasıl yanmasını ayarlarımO yanar maalesef. :emoji_slight_smile:
[doublepost=1489822610,1489822573][/doublepost]Teşekkürler.
Merhaba. İzinleri verdikten sonra Durmaya Zorlayın.Diğer romlarda olduğu gibi bunda da bazı uygulamalar hata veriyor yeterince izin yok diyor tüm uygulamalara bütün izinlerin verilmesini istiyorum tek tek her uygulamaya girince izin istemesin ayrıca dosya yöneticisi yok play store dan indirdiklerim de romdan dolayı hata veriyor
[doublepost=1489846176,1489845716][/doublepost]İndirme yöneticileri dosyayı bulamıyor inmiyor bu yüzden daha sonra bazı oyunlar girişte atıyor
Dosya yöneticisi neden yokMerhaba. İzinleri verdikten sonra Durmaya Zorlayın.