[AROMA][MM]CM13.0.4 for ETAB5 | Kronos

Kardeş linke tıklıyorum ancak açılmıyor. Virüslü sitelere yönlendiriliyorum. Drive dan atın Mega dan çok virüs oluyor.

Merhaba hocam bu rom ile android surumumuz tam olarak 6.0.1 oluyormu mesela nba pes gibi oyunlari açarmı ( benim suan 6.0.1 romum var fakat yuklenmiyor cihazinizla uyumlu değil hatası oluyor lütfen yardim saygilar )

Çok sağolun teşekkürler.

• Like
Tepkiler: ahmet5ay
Elinize sağlık ben bu romu çok beğendim
Birtek sorun bazı videolarda yeşil oluyor video onu çözemedim bu sorun çözümü sende varmı usta???

Sa abi bende imternetten bir video acmaya cqlisinca video yesil ekranda kaliyor ama ses geliyor ne yapmaliyim .???? Acil abi

ses diğer tabletlere göre az çıkıyor ? nedeni nedir ? çözümü nedir biliyor musunuz ?

Kardeşin yemin ediyorum daha iyisi yok Maşallah. Ellerine sağlık
Yalnız o senin yaptığın zooper widget ekran görüntüsündeki gibi nasıl büyütebilirim

• Like
Tepkiler: Kronos
Kardeşin yemin ediyorum daha iyisi yok Maşallah. Ellerine sağlık
Yalnız o senin yaptığın zooper widget ekran görüntüsündeki gibi nasıl büyütebilirim
Merhaba. Zooper Widget uygulamasını açın. Mevcut widgeti düzenleme ekranına gelin. Orada widget boyutu olması lazım. Standartta 100 yazar. Oradan büyütebilirsiniz. Yorum için teşekkürler. :)

Kronos kardeş çok güzel olmuş lakin , seste sanki küçük bir sorun var. Bir şey çalarken seste tıkırdama oluyor . Bu sorun diğer arkadaşlarda da var mı ?

Kronos kardeş çok güzel olmuş lakin , seste sanki küçük bir sorun var. Bir şey çalarken seste tıkırdama oluyor . Bu sorun diğer arkadaşlarda da var mı ?
Merhaba. Romu yayınlamadan evvel, bir aydan fazla bir süre test ettim. Böyle bir sorun ile karşılaşmadım açıkçası. :)

• Like
HOCAM VPN SIKINTISI VAR MIYDI? BÜTÜN CM13 ROMLARDA BU SORUN VAR DİYE BİLİYORUM AMA Bİ ÜMİT.. :) EĞER BİLEN ARKADAŞLAR VARSA VPN ÇALIŞAN BANA MESAJ ATABİLİRLERSE MİNNETTAR KALIRIM.

Arkadaşlar Digiturk play uygulamasından yayın açılıyor ses var ama görüntü yok acil çözüm varmı maç izleyemiyorum

Yeşil Ekran sorunu yaşayanlar için çözüm, ana konuda.

• Like