[doublepost=1537129282,1537129221][/doublepost]
[doublepost=1537129609][/doublepost]
[doublepost=1537129985][/doublepost]
Cihazın bir süre sarj olduğundan emin olduktan sonra ( power tuşu + ses açma tuşu + ses kısma tuşu ) yaklaşık 15 sn falan basınca tabletin kapanacaktır. ordan kurtarma moduna girip rom'u tekrardan kurabilirsin.Romu yükledim reboot seçtikten sonra cihaz kapandı muhtemelen şarj bitti kapalı ekranda açamıyorum ayrıca kapalıyken şarj olmuyor gibi , micro usb takılıyken ana menü tuşu beyaz renk yanıp sönüyor cihazı açamıyorum
[doublepost=1537129609][/doublepost]
Rom değişirken stock rom'a gerek yoktur zaten sistem ön bellek veri ... yi hemen hemen her rom öncesinde silersin forum da E-Tab 5 için stabil çalışan iki rom var( benim beğendiğim) ben cm 12 android 5.x.x olanı kullanıyorum. cm 13 android 6.x.x de gayet stabil bir rom ve aralarında pek bir fark yok .selamlar. bu custom romlardan birinden diğerine geçmek için illa önce stock roma geçmek gerekiyor mu acaba ?
birde etab5 için önereceğiniz en sorunsuz rom hangisidir acaba?
[doublepost=1537129985][/doublepost]
Tabletini bir sıfırlamayı dene aynı sorunları yaşarsan stock rom'la (resetlemeyi) çözersin şarj olma konusunda da stock rom büyük ihtimalle düzeltir ama düzeltmezse diye söylüyorum ya şarj cihazında ya da şarj soketinde sorun vardın (küçük bir ihtimal)Kapalıyken şarz olmuyor.Şarza taktığımda general mobile yazısı geliyor fakat sürekli reset atıyor.