onur5488' Alıntı:Eline sağlık irfan
Buradan fastboot rom kurun bu sefer sorun olmayacaktır.Merhaba telefonuma bu stok romu yükledim ancak ocak 2017 güncellemesi yüklenmiyor kapanıp açılıyor yuvarlak halkada güncellenirken yeşil robot resmi ve error yazısında kalıyor.....
[doublepost=1496088116,1496088023][/doublepost]Hocam Allah Senden Razı Olsun . Telefona TWRP Yükleyip Stockun Yedeğini Almıştım Başka Roma Geçtim Fakat Yanlışlıkla Stockun Yedeğini Sildim Ve PC sıkıntısı Vardı Telden Yapmam Lazım Di Bu Konuyu Okuyup Yaptım Çok Teşekkürler .
-Bu ROM'u kurabilmeniz için TWRP kurulu olmalıdır.
-İndirdiğiniz zipi cihazınıza kopyalayın.
-TWRP recovery'yi açın ve Yükle bölümünden indirdiğiniz zip dosyasını seçerek alttaki butonu kaydırın.
-Cihaz modelinizi seçerek yükleme işlemini gerçekleştirin.
Teşekkürler:
@Asderdd
Denemedim onu.Bu romu kurmak isteğimizde cihazım tek sim ama cihazı aldığım da turkcell uygulamaları yüklü gelmemişti ama yüklü olması için en alttaki tek simi yaptığımızda turkcell uygulamaları yüklü olarak gelir mi?
Denediğimde sıkıntı çıkar mı acaba?Denemedim onu.
Çıkmaz.Denediğimde sıkıntı çıkar mı acaba?
Peki hocam güvenerek kurmayı planlıyorum hocam romlar çıkarmayı planlıyor musunuz? Pek romlar çıkartmıyorsunuz 4G için romlar bayadır gelmiyor umarım getirirsiniz.Çıkmaz.
Vaktim olursa olabilir.Peki hocam güvenerek kurmayı planlıyorum hocam romlar çıkarmayı planlıyor musunuz? Pek romlar çıkartmıyorsunuz 4G için romlar bayadır gelmiyor umarım getirirsiniz.
Peki hocam sağolun güzel cevaplarınız içinVaktim olursa olabilir.