[AROMA][TWRP] GM 4G Android 7.1.1 Stock Rom

Cvp: [AROMA][TWRP][NMF26F] GM 4G Android 7.1.1 Aralık Güncellemesi

sagolasın kardeşim :goodbye:

Cvp: [AROMA][TWRP][NMF26F] GM 4G Android 7.1.1

[quote pid='132580' dateline='1481058596']
emegine sağlık
[/quote]

Merhaba telefonuma bu stok romu yükledim ancak ocak 2017 güncellemesi yüklenmiyor kapanıp açılıyor yuvarlak halkada güncellenirken yeşil robot resmi ve error yazısında kalıyor.....

Olmuyor arkadaşlar hata veriyor eylül stock romunu yükleyip güncellemeleri yapıp öyle yükleniyor denedim ben

Ben stock romu yükledim fakat güncelleme geliyor, güncellemeyi yaparken hata veriyor nedendir acaba ? Telefon üzerinden gelen güncellemeleri almak için farklı bir stock rom mu kurmam gerekiyor veya bi ayar mı yapmalıyım. Turkcell uygulamaları vardı telefonda fakat ben sade olanı yükledim ondan kaynaklanabilir mi ?

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu araç ile GM 4G cihazınıza TWRP üzerinden Stock romları yükleyebilirsiniz.​

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu yazılımın başka platformlarda paylaşılması kesinlikle yasaktır.​

-Bu ROM'u kurabilmeniz için TWRP kurulu olmalıdır.
-İndirdiğiniz zipi cihazınıza kopyalayın.
-TWRP recovery'yi açın ve Yükle bölümünden indirdiğiniz zip dosyasını seçerek alttaki butonu kaydırın.
-Cihaz modelinizi seçerek yükleme işlemini gerçekleştirin.​

Aralık Yamalı Rom:

Nisan yamalı Rom:

Teşekkürler:
@Asderdd
[doublepost=1496088116,1496088023][/doublepost]Hocam Allah Senden Razı Olsun . Telefona TWRP Yükleyip Stockun Yedeğini Almıştım Başka Roma Geçtim Fakat Yanlışlıkla Stockun Yedeğini Sildim Ve PC sıkıntısı Vardı Telden Yapmam Lazım Di Bu Konuyu Okuyup Yaptım Çok Teşekkürler .

Bu romu kurmak isteğimizde cihazım tek sim ama cihazı aldığım da turkcell uygulamaları yüklü gelmemişti ama yüklü olması için en alttaki tek simi yaptığımızda turkcell uygulamaları yüklü olarak gelir mi?

öncelikle ellerine sağlık reis de biz bu romu twrp den direk mi flashlıycaz yoksa ayrıten yapıcak bişeyler var mi ? konuyu okudum tam anlayamadım