[AROMA][TWRP] GM 5 Android 7.1.1 Stock Rom

Emeğine sağlık ama nerde olursan oliyim ya 4.5 g çekiyor yada H çekiyor H + çekmediği için çok yavaş internet lütfen bi çözüm yolu bulun

Emeğine sağlık ama nerde olursan oliyim ya 4.5 g çekiyor yada H çekiyor H + çekmediği için çok yavaş internet lütfen bi çözüm yolu bulun
Mobil veriyi denemedim ama bu rom normal Stock rom ben sadece yedekledim üzerinde oynama falan yapmadım.

şuan miui 8 kurulu pc bozulduğu için stock dönemiyorum bununla dönsem güncelleme almak için hiçmi şansım yok

aten telefon garanti disi kaldi parcadan dolayida bu romda 3100 mh bataryabin tumunu kullaniliyormuyuz
[doublepost=1497210066,1497190802][/doublepost]Romu kurdum ama veriyi silmeye bastim yeniden baslata bastim telefkn suan yanit vermiyor yardim edin hicbirsey olmuyor tuslara basiyorum olmuyor sarjda almiyor
aynisi bana oldu! bi error 7 gibi birsey gordum. ve ekrani son gorusum.
TWRP ekraninda kirmizi satir da error 7 gordum. ve ekran karardi. Power tusuna uzun basiyorum , Power+volume down deniyorum, hic tepki yok. ama telefon cantadaydi ve cikardigimda sicakti. demekki islemci calisiyor. Qfil indirdim ama bi port gormuyor. Bilgisayarda USB baglanti seside gelmiyo.

Lutfen bi tavsiye , root tan lineage dan herseyden vazgectim stocka doneyim derken, telefonu yitirdim.
Yardimci olurmusunuz ?

Son düzenleme: